χελας

Feature Top (Full Width)

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Ο ΦΟΒΟΣ ? …..μην τον φοβάσαι !!

Κάποιες φορές, χωρίς ίσως κανένα ιδιαίτερο λόγo ,κάποια << αρνητικά >> συναισθήματα κατακλύζουν τον ψυχισμό μας .
Συναισθήματα φόβου και ανησυχίας για τα οποία δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πάντα την προέλευση τους .
Ο φόβος είναι το πρώτο ψυχολογικό εμπόδιο που συναντάμε όταν πρόκειται να κάνουμε, η να δημιουργήσουμε κάτι [ φόβος μήπως και αποτύχει το εγχείρημα ,η επένδυση κλπ ]

Φυσικά δεν συμβαίνει αυτό μόνο με συναισθήματα φόβου και ανησυχίας αλλά και με πολλά και διαφορετικά συναισθήματα .
Τα συναισθήματα αυτά του φόβου και της ανησυχίας έχουν την δυνατότητα εφόσον το επιτρέπουμε, κυριολεκτικά να μας καθηλώνουν ψυχολογικά, και να μας αποδυναμώνουν σωματικά, να μας στερούν την δυνατότητα της έκφρασης και της δημιουργίας .
Δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε , ή πώς να διαχειριστούμε αυτήν την ψυχολογική κατάσταση.
Πολύς κόσμος πανικοβάλετε από ανησυχίες, άγχος και φόβους και πολλές φορές δεν ξέρει τι να κάνει,

Αν αυτές οι φοβικές καταστάσεις συνεχίζονται επί μακρών ,αρχίζουν τα άτομα να έχουν και κοινωνικά, ή και οικογενειακά προβλήματα, και αυτό συμβαίνει διότι την ζωή τους την βλέπουν και την αντιλαμβάνονται μέσα από το << φίλτρο>> του φόβου που τους ελέγχει ψυχολογικά, και τους επηρεάζει .
Φυσικά αν οι καταστάσεις αυτές είναι έντονες και κυριαρχούν στη ζωή τους, είναι λογικό ότι όσο και αν τους φαίνεται ξένο, ή παράξενο , ή άτοπο ,μια συμβουλή από ένα ψυχολόγο , θα ήταν καλή ιδέα .

Φυσικά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος , είμαι όμως ένας άνθρωπος που του αρέσει να πειραματίζετε και να αναζητά .
Έχω φοβηθεί , έχω τρομάξει , έχω πανικοβληθεί πολλές φορές στην ζωή μου, και με << διαφόρους τρόπους>>.


Άλλες φορές φοβούμενος για την σωματική μου υγεία ,ή την υγεία συγγενικών προσώπων , άλλες φορές φοβούμενος μην χάσω την εργασία μου, και άλλες φορές όντως άνεργος ανησυχούσα πως θα επιβιώσω, άλλες φορές φοβούμενος το……άγνωστο, και άλλες φορές χαμένος στο…. μυαλό μου να προσπαθώ να βρω κάπου να…… πιαστώ .
O άνθρωπος έχει δυο βασικά και κύρια αισθήματα, την αγάπη και το αντίθετο της
[ πολικότητα ] που είναι ο φόβος ,όλα τα άλλα που αισθανόμαστε στη περιοχή του ηλιακού πλέγματος είναι συν-αισθήματα και είναι παράγωγα αυτών των δυο βασικών αισθημάτων, και δημιουργούνται με την συμμετοχή των πεποιθήσεων μας και του τρόπου σκέψης .
Συνήθως όταν εκδηλώνετε ένα τέτοιο φοβικό συναίσθημα στον ψυχισμό μας ασυναίσθητα και τελείως μηχανικά το προβάλουμε εκεί που έχουμε περισσότερη αδυναμία , ή είμαστε περισσότερο εξαρτημένοι ,ή επηρεασμένοι .
.
Ο φόβος λοιπόν μας δείχνει κάτι !
Και αυτό το κάτι…… είναι η αδυναμία μας ,και τα σημεία όπου είμαστε περισσότερο εξαρτημένοι οι προσκολλημένοι.
Ο φόβος μπορούμε να πούμε ότι είναι και ένα εργαλείο, που μας δείχνει τη πρέπει να αλλάξουμε , και πολύ περισσότερο για αυτούς που ασχολούνται πρακτικά με την εσωτερική ανάπτυξη.

Kαι αφού ο φόβος είναι το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της άγνοιας, αλλά και το υπ αριθμον ένα εργαλείο επιβολής και χειραγώγησης των μαζών, εύκολα συμπεραίνει κανείς πόσο σημαντική είναι η κατανόηση και κατάλληλη διαχείριση αυτού του συναισθήματος.

Είναι ένα συναίσθημα που αν του δώσουμε αξία τότε θα μας αλλάξει τα…… φώτα .
Αν δεν του δώσουμε αξία, τότε θα …φύγει !
[ αυτό συμβαίνει με κάθε συναίσθημα και κάθε σκέψη ]
Και αυτό μπορεί να επαληθευτεί άμεσα μόνο στην πράξη .
Όπως όλα τα πράγματα στον υλικό κόσμο, έτσι και στον ψυχικό κόσμο το κάθε τι έχει την αξία που εμείς του δίνουμε …
Τίποτε δεν έχει περισσότερη αξία, από αυτή που εμείς πιστεύουμε ότι έχει.

Έτσι και ψυχολογικά κάθε συναίσθημα και κάθε σκέψη βαραίνει και μας επηρεάζει, ανάλογα με την αξία που έχομε εμείς τοποθετήσει , ή επενδύσει σε αυτό.
Είναι επιλογή μας να επανεκτιμήσουμε τη στάση μας απέναντι σε συναισθήματα που μας κατακλύζουν, και να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας για αυτά .
Όσο τούς δίνουμε αξία και ενέργεια, τόσο περισσότερο δυναμώνουν και αποκτούν και περισσότερο έλεγχο .

Αν παρατηρήσουμε <<προσεκτικά>> το περιβάλλον γύρω μας θα δούμε ότι όλα τα πράγματα ,τα γεγονότα ,οι καταστάσεις ,οι άνθρωποι, μας << φωνάζουν >> ώστε να τους δώσουμε αξία .

Και να γοητευθούμε από την εικόνα τους είτε αυτή είναι ευχάριστη είτε δυσάρεστη .
Εμείς γοητευόμαστε πάντα από κάτι, διότι ……κατάφερε αυτό το κάτι, να μας πείσει ότι έχει κάτι αξιόλογο ή ενδιαφέρον , έτσι τοποθετήσαμε την ενέργεια μας σε αυτό..
Το αποτέλεσμα πλέον είναι ότι μαζί με την ενέργεια μας, τοποθετούμε ίσως και τα χρήματα μας , και τον χρόνο μας ,το ενδιαφέρον μας και πάει λέγοντας…..αυτό επηρεάζει την ζωή μας και κατά επέκταση και το περιβάλλον μας και την οικογένεια μας κλπ 
Έτσι μερικές φορές φτάνουμε πλέον και στην ψυχολογική εξάρτηση από αυτό .
[Υπάρχουν πρόσωπα, πράγματα και ΙΔΕΕΣ για τα οποία είμαστε πολύ εξαρτημένοι, αλλά δεν έχουμε συνηδητοποηση ίσως ακόμα ]


Στην τηλεόραση, εκτός από το ότι μας λένε τη πρέπει να…… φοβόμαστε, όλα τα προϊόντα προσπαθούν επίσης να μας πείσουν να τα αξιολογήσουμε σαν τα καλύτερα, και να αποκτήσουμε και μια μορφή εξάρτησης από αυτά .
.
Ο φόβος όπως είπαμε είναι ένα συναίσθημα, που αν και το δημιουργήσαμε εμείς [ με την δική μας ενέργεια ] δεν είμαστε εμείς αυτό το συναίσθημα !.
Όπως το δημιουργήσαμε τοποθετώντας την προσοχή μας και το ενδιαφέρον μας σε αυτό ,με τον ίδιο τρόπο το ξεδημιουργούμε κιόλας με το να αποσύρουμε την προσοχή μας και το ενδιαφέρον μας από αυτό [ την ενέργεια μας ].
Χωρίς σύγκρουση ,χωρίς πόλεμο η κατηγόρια, απλά κατανοώντας ότι δεν μας εξυπηρετεί πλέον .
Θα πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι ένα φυσικό εξωτερικό γεγονός ,και άλλο το συναίσθημα.που αναβλύζει .
Το συναίσθημα είναι η αντίδραση στο γεγονός, και αυτό είναι τελείως διαφορετικό.
Όπως επίσης μια φαντασία η μια σκέψη που αναβλύζει στην οθόνη του νου μας δεν είναι ακόμα συναίσθημα ,όμως προκαλεί επίσης μια αντίδραση, που είναι το συναίσθημα.

Κάνουμε το λάθος να ταυτιζόμαστε με τα συναισθήματα μας και να τους επιτρέπουμε να κυριαρχούν και να έχουν τον έλεγχο στο ψυχισμό μας .
Τα συναισθήματα είναι περαστικά ….αλλάζουν ……όπως αλλάζουν και τα γεγονότα στην καθημερινότητα μας …κατά τον ίδιο τρόπο αλλάζει και η διάθεση μας .
Όλα ρέουν, όλα κινούνται συνεχώς όπως είπε ο Ηράκλειτος .
Τα συναισθήματα φόβου, είναι η αντίδραση μιας φοβικής σκέψης που κάναμε πριν λίγο , ή η αντίδραση ενός γεγονότος που αντιληφθήκαμε και που εκτιμήσαμε ότι είναι τρομακτικό .
Το ….αισθάνομαι…. είναι η αντίληψη .. στο πώς εμείς αντιλαμβανόμαστε , και πως αισθανόμαστε τον εαυτό μας, και στη συνέχεια και το περιβάλλον μας.
Έτσι μπορούμε να αισθανόμαστε τον εαυτό μας ,το είναι μας ,και να το εκφράζουμε.

Το αισθάνομαι είναι δημιουργικό, και μπορούμε να το εκφράσουμε, για να δημιουργούμε την ζωή μας και το κόσμο μας.
Τα συναισθήματα του φόβου και της ανησυχίας, είναι οι αντιδράσεις στις προσκολλήσεις μας, σε καταστάσεις ,πράγματα και πρόσωπα που θεωρούμε σημαντικά, και υπάρχει το άγχος της …..φθοράς τους .
Οι πιο δυνατές προσκολλήσεις μας συνήθως είναι τα παιδιά μας ,ο/η σύζυγος ,η δουλεία μας ,η υγεία μας ,τα χρήματα μας ,η περιουσία μας , τα λεφτά μας ,το αυτοκίνητο μας ,
το << όνομα >> μας κλπ
Το φοβικό συναίσθημα ή γενικά τα αρνητικά συναισθήματα, είναι αποτέλεσμα μιας ανισσόροπης σχέσης μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς
Μια καταγραφή-παρατήρηση των εξαρτήσεων μας θα βοηθούσε να καταλάβουμε τα σημεία από όπου ο φόβος βρίσκει πρόσφορο έδαφος να εκδηλώνετε. [ καρδιά ]
Και μια επανεκτίμηση σε βάθος των πεποιθήσεων μας σε σχέση με αυτά θα βοηθούσε στην κατανόηση τους .[ μυαλό ]
Η συνειδητοποίηση ότι είμαστε εξαρτημένοι, η προσκολλημένοι σε κάτι ………….. και η αποδοχή των συναισθημάτων που αναβλύζουν με αφορμή αυτή την προσκόλληση, είναι πολύ σημαντική ! ώστε να μην αρχίσουμε μια εσωτερική σύγκρουση με σκοπό την απεξάρτηση μας . 
Η απεξάρτηση θα έρθει όταν συνειδητοποιήσουμε σιγά –σιγά ότι η ψυχολογική εξάρτηση και προσκόλληση μας δεν έχει νόημα και δεν μας εξυπηρετεί , και η πεποίθηση θα καταρρεύσει ειρηνικά , χωρίς πόλεμο.
[Φυσικά υπάρχουν εξαρτήσεις που χρειάζονται ίσως ειδική καθοδήγηση και βοήθεια ]

Γίνετε εύκολα κατανοητό ότι αν καταφέρουμε και δεν ταυτιζόμαστε με τις αρνητικές και φοβικές σκέψεις που πετάγονται στο νου μας , ή αν τις σκέψεις τις αντιμετωπίζουμε σαν εικόνες ή σαν μορφές ενέργειας περαστικές [όπως πραγματικά είναι ] , ή αν επιλέγουμε να διαχωριζόμαστε από αυτές τις σκέψεις αλλά και από τα συναισθήματα μας , τότε ο φόβος δεν θα μας βρίσκει!
Δεν θα έχει τόπο να εκδηλώνετε.
Διότι διαχωρίζοντας τον εαυτό μας από το γεγονός …είτε είναι εξωτερικό είτε φανταστικό, αυτομάτως αλλάζει και το επίπεδο αντίληψης μας [ συνειδητότητα ].
Δηλαδή προκαλούμε μία ψυχολογική μετατόπιση της προσοχής μας σε ένα πεδίο που ο φόβος δεν μπορεί να έχει .........πρόσβαση .
Θα μπορούσαμε να το πούμε και διαφορετικά ……
ότι δηλαδή μαζεύουμε την ενέργεια μας [ προσοχή μας ] σε μια << θέση >> ώστε να παρατηρούμε τα συναισθήματα μας …ο φόβος δεν βρίσκει ενέργεια για να τραφεί ,η παιχνίδι για να παίξει [διότι η προσοχή έχει μετατοπιστεί] και ο φόβος τελικά …… αποχωρεί !!
Η διανοητική γνώση του μηχανισμού λειτουργίας των συναισθημάτων είναι αρκετά βοηθητική, ίσως και λίγο ανακουφιστική .
Για ουσιαστικό και σε βάθος αποτέλεσμα όμως, μπορεί να επιτευχθεί ,όταν μάθουμε να είμαστε χαλαρωμένοι ως αναφορά το φυσικό μας σώμα ,
και σε επαγρύπνηση ως αναφορά τον ψυχισμό μας .
Όταν έχομε την αίσθηση του εαυτού μας …..μπορούμε να παρατηρούμε με ασφάλεια την ροή των συναισθημάτων μας.
πηγηΑν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΣΟΚ:Ποια ουσια που τρωμε καθημερινα ειναι ουσιαστικα ..ΠΛΑΣΤΙΚΟ;;

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΕ ΖΩΑ

Η Μυστική Τεχνολογία Δημιουργίας Σεισμών, Οι Θερμικές Σφαίρες Πλάσματος Και Το ''Τεχνητό'' Τσουνάμι Της Ιαπωνίας.

Και τα πετρέλαια «μαζί τα φάγαμε»;;; Το «πεδίο Levantine», οι Τράπεζες, οι Στουρνάρες και οι ... Πάγκαλοι!!!

Η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω για την εξασφάλιση της υγείας μας

Τα απόρθητα τείχη της Κωνσταντινούπολης κράτησαν για πάνω από 1000χρόνια. Ποιο ήταν το μυστικό;

ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ!! ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ρεθεμνιώτης Καλλιέργησε ένα δένδρο. φαινόμενο! (Παράγει από ντομάτες και μελιτζάνες μέχρι πιπεριές και πατάτες)

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ
Ολο το ντοκιματερ εδω..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..
πατηστε την εικονα

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει
πατηστε την εικονα

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!
Πατηστε την εικονα

Επιμήκη κρανία Cusco στο Περού μυστικά γυρίσματα - Βίντεο

Απιστευτο Ντοκιματερ δειτε τη τρωμε !!

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??
πατηστε την εικονα

Μήπως τρως κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο;

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος
πατηστε την εικονα

Πως φτιάχνονται πατατάκια, γαριδάκια & snack


Δεν παρακολουθείτε εσείς τηλεόραση η τηλεόραση σας παρακολουθεί

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;
Ποιά η χρήση του στους ανθρώπους; Όλα όσα πρέπει να μάθετε..

Δείτε τι παθαίνουν τα πνευμόνια απτό κάπνισμα. (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video)

Τι γνώριζαν οι γιατροί το 1934 για τον καρκίνο; Μήπως μας κρύβουν κάτι ; Αξίζει να το δεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!
πατηστε την εικονα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ  ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ
πατηστε εδω

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!
πατηστε την εικονα

ΔΕΙΤΕ: H λίστα εταιριών της Monsanto.

Ακουστικά Bluetooth; Ξανασκεφτείτε το!

H ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "DIGEA" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΘΟΡΙΟ 500.000% ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ IQ {ΒΙΝΤΕΟ}

Κυβερνούν τον κόσμο μόλις...147 εταιρείες!

TO ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ STANDFORD- ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ -- ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστική "προφητεία" για το σημερινό χάλι ΤΟΥ AΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..
ΔΕΙΤΕ Ποια προϊόντα τα περιέχουν. [Βίντεο]

Kαναδάς: "Μουσουλμανική η Ελλάδα κατά 50%! (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ;;;)

Digea-Γίνε και εσύ προβατορομπότ.Μπορείς

The Live” ("Ζουν Ανάμεσά μας") – Η ανατριχιαστικά ‘προφητική’ ταινία


Βρήκαν σκελετούς από περίεργα όντα! (video)

Απίστευτο!!! Θα μας ψεκάσουν για... λύσσα!!!

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)
Πατηστε Εδω

VIDEO: Ξεμείνατε από αναπτήρα; Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!!!! (Τρελό πείραμα)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:
ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ

Τι μας κρύβουν ? Παράξενα κρανία.

Τροφές που έχουν μηδενική θρεπτική αξία και υψηλό βαθμό τοξικότητας για το σώμα.

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Διέρρευσε το έγγραφο με τα τελικά μέτρα του 3ου Μνημονίου.!!

Η χρήση κινητών τηλεφώνων αυξάνει κατά 50% τους εγκεφαλικούς όγκους στα παιδιά

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Υποσυνείδητη διαφήμιση στην ταινία Lord of the rings - Μαντέψτε τι γράφει!

Πως διαβάζεται το Barcode;

Πώς η κάνναβη θεραπευει τον καρκίνο (βιντεο)


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1985

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ 1947 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

Πώς να ξεχωρίζετε τα ΦΥΣΙΚΑ και τα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ τρόφιμα και η αλήθεια για τα Οργανικά - Βιολογικά!

10+5 απλά αλλά θαυματουργά φυσικά καθαριστικά

" ΒΟΜΒΑ ": Επιχείρηση “Ομιχλοπαγίδα” η αποκάλυψή μας με το "έμβρυο" σε βουνό των Ιωαννίνων. !

Ομάδα αίματος και διατροφή

(ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ video ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ) Ο Τυφλός ψαράς..

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Στο Carrefour αγοράζουν το χρυσό όσων υποφέρουν!

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα
(video Που θα σας κάνει να κλάψετε)

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!
ΤΕΧΝΗΤΗ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

Tρομακτικές οι συμπτώσεις με το έτος 1843.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ; ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ…

«Εμφιαλωμένη Ζωή»: Η αλήθεια για την επιχείρηση νερού της Νεστλέ

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα
και απο την 1/6/2013 θα μας παίρνουν το συσκώτι, την καρδιά, τα νεφρά και ότι άλλο έχει ανάγκη το διεθνές εμπόριο μεταμοσχεύσεων

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ .

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)
Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται για το νερό

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ - ΣΟΚ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! "ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ"!

Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου


Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

Δεν είσαι παρά ένας αριθμός. Πάντα ήσουν ένας αριθμός

Παραβίαση της ιδιωτικής ζωής με τις νέες πιστωτικές κάρτες

Εγχειρίδιο επιβίωσης της SAS (ένα απ΄τα καλύτερα στον κόσμο)


Η Ελληνική εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη και πάει Καναδά (Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική...)

Codex Alimentarius: ΗΠΑ: Έλεγχος στην τροφή ακόμα και στους οικιακούς κήπους!

Δείτε τι τρώμε: Το σοκαριστικό «αθάνατο» burger των McDonald’s

Το ατμοσφαιρικό οπλικό σύστημα πλάσματος HAARP, οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) και ο έλεγχος του νου!!!

«Βόμβες» ενέργειας τα παντζάρια.

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής
για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών

ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Να που πάνε τα λεφτά...

Ζειά - Ζέα Για να μάθετε λίγα περί ΖΕΙΑΣ και του ρόλου του ΕΘΝΑΡΧΗ Νο 1! Το διατροφικό μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα
με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα

Τρώμε ακτινοβολημένα προϊόντα που ευθύνονται για καρκινογενέσεις

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες
βάζει φόρο σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!!!

Φτιάξτε μόνοι σας δραστικά, σπιτικά σιρόπια για το βήχα!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:


ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Ο ΦΟΒΟΣ ? …..μην τον φοβάσαι !!


Η εταιρεία L'Oreal είναι των μεγαλύτερη εταιρειών ομορφιάς στόν κόσμο, αλλά είναι και ο παγκόσμιος ηγέτης στην κακοποίηση των ζώων

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Τα «ματωμένα διαμάντια» της Αφρικής και οι «ματωμένοι υδρογονάνθρακες» της Ελλάδας !!! (Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μια Αφρικανική χώρα!!!)

Πως καθαρίζουμε τα νεφρά μας πάμφθηνα και αποτελεσματικά.

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
πατηστε την εικονα

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!
πατηστε την εικονα

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 1956 - 2012 .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την Blackwater για φύλαξη των πόλεων!

Γέροντας Παίσιος, τι είχε δει για τη χώρα μας;

Δειτε: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ.... ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ‼!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!
πατηστε την εικονα

ΟΙ 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αποκαλυπτικό! Ο Χαρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που ήξερε τα πάντα απο το 1952 !!!

Θέλετε καύσιμα; Καλλιεργήστε τα!


Ο θαυμαστός κόσμος των βοτάνων, όπλο ενάντια στις ασθένειες

Νόθευση των βασικών καλλιεργειών του πλανήτη

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;
ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ;

Ψεύτικο κρέας: To μυστικό του κρέατος - κόλλα!

Οι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Επιστημονικές ανακαλύψεις που έγιναν κατά λάθος

Memorize : Το 2027 πείτε αντίο στην Ελευθερία σας

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ;


Ἡ πρόπολη ἀναστέλλει τοὺς καρκινικοὺς ὄγκους.

Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ