χελας

Feature Top (Full Width)

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Και τα πετρέλαια «μαζί τα φάγαμε»;;; Το «πεδίο Levantine», οι Τράπεζες, οι Στουρνάρες και οι ... Πάγκαλοι!!!


Τις εκτιμήσεις της, για την ύπαρξη πλούσιων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης, αξίας έως και 427 δισ. ευρώ, με υπολογιζόμενο καθαρό όφελος για το Ελληνικό Δημόσιο περίπου 214 δισ. ευρώ ή 107% του ΑΕΠ, αναφέρει σε έκθεσή της η γερμανική τράπεζα Deutsche Bank, τοποθετώντας μία, ίσως την σημαντικότερη, παράμετρο στην “υπόθεση” του Ελληνικού χρέους.


Η έκθεση της γερμανικής τράπεζας επισημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη προβεί σε προκαταρκτικές σεισμολογικές έρευνες, και τα πρώτα πορίσματα αναμένονται στα μέσα του 2013.

Η Deutsche Bank αναφέρει ότι τα έσοδα θα αρχίσουν να τρέχουν σε μια περίοδο από 8 έως 10 χρόνια, δηλαδή από το έτος 2020 ή το 2022, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις της Αμερικανικής Γεωλογικής Υπηρεσίας (USGS), και ότι τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης είναι ανάλογα με αυτά του «πεδίου Levantine», τα οποία υπολογίζονται από την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS) σε 15 τρισ. κυβικά μέτρα.

Είναι αξιοπερίεργο το “timing”, δηλαδή ο χρόνος, της δημοσιοποίησης αυτής της εκτίμησης της Deutsche Bank, πολύ δε περισσότερο η χρονική τοποθέτηση των ωφελημάτων από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων των υδρογονανθράκων στην περιοχή Νοτίως της Κρήτης, σημειώνω ότι (απλά !!!) συμπίπτει με την επίτευξη της “βιωσιμότητας” του Ελληνικού χρέους στο 124% του ΑΕΠ το έτος 2020.

Αποκαλύπτεται πλέον σε ολόκληρη την μεγαλοπρέπειά του, η στόχευση του καλοστημένου “σχεδίου” υποδούλωσης της Ελλάδος, και το “πλιάτσικο” στο οποίο την εξέθεσαν παρόμοιοι σχεδιασμοί, Τραπεζικών συμφερόντων, μεγάλων κερδοσκοπικών Founds, Εθνικών συμφερόντων και βέβαια ευρύτεροι γεωπολιτικοί σχεδιασμοί ισχυρών ανταγωνιστικών συμφερόντων.

Βέβαια το να προκαλέσεις τις θεωρητικές “ανησυχίες” του κάθε επιστήμονα-οικονομολόγου ανά τον πλανήτη, είναι εύκολο, και συγχρόνως να επιβάλλεις συστηματικά και μεθοδευμένα ένα σχέδιο υποδούλωσης και κατοχής μιάς χώρας.

 Να καθιστάς μια χώρα υποτελή με χρήση οικονομικών μέσων και με τους “εφιάλτες” πολιτικούς της, με μοναδικό σκοπό την “κλοπή” του πλούτου της, είτε αυτός είναι ορυκτός πλούτος, είτε είναι πλούτος ο οποίος πηγάζει εκ της γεωπολιτικής θέσης της, είτε έμμεσα συναγόμενος “πλούτος”, υπό την επίφαση και την “φτηνή” δικαιολογία της “σωτηρίας” της.

Παρακάτω παραθέτω αυτά τα οποία, οι ανά τον κόσμο οικονομολόγοι πιστεύουν γενικά για το εσωτερικό χρέος μιάς χώρας, και το εξωτερικό χρέος αυτής.
Υπάρχουν διαφορετικές “σχολές σκέψης” σχετικά με τα ελλείμματα. Πολλοί οικονομολόγοι, κυρίως εκείνοι οι οποίοι κατά την “κεϋνσιανή” σχολή, πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να μειώσουν τα ελλείμματα σε περιόδους ύφεσης και περιόδους υψηλής ανεργίας για να αντισταθμίσουν την έλλειψη της ιδιωτικής ζήτησης στην οικονομία.

Και πώς θα πρέπει μόνο σε περιόδους πλήρους απασχόλησης και ισχυρής οικονομικής ανάπτυξης οι κυβερνήσεις να εργαστούν για την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού των.

Η αύξηση του δημόσιου χρέους κατά τη διάρκεια μιας ύφεσης μπορεί να τονώσει την οικονομία (ενώ σε περιόδους υψηλού ΑΕΠ, τα ελλείμματα μπορεί να είναι ένας σοβαρός παράγοντας ο οποίος συμβάλλει στην αύξηση του πληθωρισμού).
Πολλοί οικονομολόγοι υποστηρίζουν ότι τα πακέτα “κινήτρων” τα οποία θεσπίστηκαν σε όλο τον κόσμο μετά την οικονομική κρίση του 2007, έχουν “υποβαθμίσει” την σοβαρή πιθανότητα εμφάνισης μιάς νέας "Μεγάλης Ύφεσης".
Αρκετοί όμως οικονομολόγοι από την άλλη πλευρά υποστηρίζουν ότι το πιο σημαντικό ζήτημα είναι, να μειωθεί το έλλειμμα με την περικοπή των φόρων και των κρατικών δαπανών.

Ενώ κατά την έναρξη της “κρίσης” οι ηγέτες του κόσμου φαίνονταν να προσκολλούνται σε κεϋνσιανές οικονομικές θεωρίες, με τεράστια πακέτα στήριξης σε πολλές χώρες, από τις αρχές του 2010, οι συμμετέχοντες πολιτικοί άρχισαν πλέον να επικεντρώνονται στα αυξανόμενα επίπεδα χρέους και να ζητούν περικοπές στις δημόσιες δαπάνες.

Εξ αιτίας του γεγονότος ότι η αναταραχή στην αγορά πυροδοτήθηκε από τα δημόσια ελλείμματα των χωρών της ζώνης του ευρώ, στην Ελλάδα ειδικότερα, και αργότερα το 2011 στην Ιταλία και στην Πορτογαλία.

Την περίοδο 2005-2009 η οικονομική κρίση και οι λάθος πολιτικές επιλογές, οδήγησαν σε δραματική αύξηση των δημοσίων ελλειμμάτων σε πολλές προηγμένες οικονομίες, με πολλές από αυτές να βιώνουν υψηλότερα επίπεδα του χρέους τους μετά από το Β `Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στα τεράστια προγράμματα κινήτρων σε χώρες σε όλο τον κόσμο, με τα οποία, εκτός από τις διασώσεις των κυβερνήσεων, οι οποίες εφαρμόστηκαν με recapitalizations (ανακεφαλαιοποιήσεις-τροφοδότηση των Τραπεζών με δανεικά κεφάλαια του Δημοσίου), με εξαγορές και συγχωνεύσεις των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Ένας άλλος παράγοντας, σύμφωνα με μερίδα οικονομολόγων, ο οποίος συμβάλλει στα υψηλότερα ελλείμματα ήταν η μείωση των φορολογικών εσόδων.

Πρόσφατα, το ΔΝΤ έχει, ωστόσο, επισημάνει ορισμένα σημάδια ανάκαμψης, με τη μείωση του δημόσιου χρέους και των ελλειμμάτων ωθούμενα από την οικονομική δραστηριότητα και την ανάπτυξη των κρατικών εσόδων σε πολλές προηγμένες οικονομίες.

Η βασική δημοσιονομική προτεραιότητα, όπως το ΔΝΤ έχει δηλώσει, είναι η ενίσχυση της μεσοπρόθεσμης βιωσιμότητας του χρέους στις ανεπτυγμένες χώρες, ενώ στις αναδυόμενες και στίς οικονομίες χαμηλού εισοδήματος - όπου η ανάκαμψη έρχεται πιο γρήγορα - θα πρέπει να εφαρμοστεί αυστηρότερη δημοσιονομική πολιτική αναλόγως.

Κατά την περίοδο 2009-2012, στίς χώρες οι οποίες κατέγραψαν τα υψηλότερα ελλείμματα περιλαμβάνονται η Ιρλανδία, η Ελλάδα, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε αυτόν τον οικονομικό “παράδεισο”, στην χώρα της ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, στην χώρα μας, σε ότι αφορά τον δανεισμό των κυβερνήσεων και των εγχώριων Τραπεζικών ιδρυμάτων, με “εγγυημένο” αποτέλεσμα, δηλαδή το πλήρως εξασφαλισμένο “κέρδος” στο μεγάλο χρηματηστηριακό κεφάλαιο, κάποιοι πολιτικοί μας προτίμησαν την “συμμαχία” με τους πιστωτές και όχι με τον Ελληνικό λαό.
Εξ ού και η “ατάκα” του Υπουργού των Οικονομικών της Ελλάδος στην τελευταία ερώτηση της συνέτευξής του, στον κ. Αλέξη Παπαχελά: “Πέστε μια ανθρώπινη στιγμή που απογοητευθήκατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως υπουργός Οικονομικών;” και η αφοπλιστική απάντηση του κ. Στουρνάρα :

“Στενοχωρήθηκα…όταν με πήρε ξαφνικά στο τηλέφωνο ο Σόιμπλε και με μάλωσε επειδή είπα στη Βουλή για την επιμήκυνση του χρέους.
Αυτό δεν έπρεπε να το πεις μου είπε. Εκεί λύγισα”.!!! (σ.σ.Τα σχόλια περιττεύουν !!!)

Όμως δεν πρέπει να λησμονούμε ότι αποτελούμε τον στόχο αισχρής και στυγνής εκμετάλλευσης ώς χώρα, ώς λαός, εάν αναλογισθούμε τις προσπάθειες του ξένου και ντόπιου οικονομικο-πολιτικού προσωπικού, μιάς “κάστας” ανθρώπων, απάτριδων, να εξασφαλίσουν την “προμήθειά” τους, ξεπουλώντας την “περιουσία” του Έλληνα πολίτη.

Όταν Κρατικά και ιδιωτικά funds από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα οποία έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους δεκάδες δισ. Δολάρια, είναι “πρόθυμα” να έλθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, σε τράπεζες, σε λιμάνια, σε ξενοδοχεία, σε ακίνητα, σε πετρέλαια, φυσικό αέριο και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και σε άλλους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Δεν πρέπει να έχουμε “κοντή μνήμη” σε γεγονότα όπως αυτά στίς 11 Ιανουαρίου 2012 ημέρα Τετάρτη, κατά τα οποία, στις αίθουσες ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Λαγονήσι, 24 μεγάλοι κρατικοί και ιδιωτικοί επιχειρηματικοί όμιλοι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι οποίοι συνόδευαν τον υπουργό Εξωτερικών σεΐχη Αμπντάλα μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχαγιάν στην επίσκεψή του στην Ελλάδα, είχαν επαφές με περίπου 300 στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα αναζητώντας επενδυτικές ευκαιρίες διαφόρων μορφών όπως : συμμετοχές στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, εξαγορές ελληνικών επιχειρήσεων και δημιουργία μικτών ελληνοαραβικών επιχειρήσεων.

Παράλληλα, στίς τότε διαδοχικές συναντήσεις του Πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου με τον Αμπντάλα μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχαγιάν και τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, παρουσία του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Mανιάτη, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον των ΗΑΕ να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων στην ενέργεια και στις έρευνες για πετρέλαιο και αέριο στην Ελλάδα.

Και όλα αυτά τον Ιανουάριο του 2011.Το αποτέλεσμα αυτών των επαφών και τα deals ουδέποτε ανακοινώθηκαν ή δημοσιοποιήθηκαν.Προφανώς οι "επενδυτές" θέλουν να αγοράσουν "φτηνά" και χωρίς πολύ-πολύ "θόρυβο" !!!

Από ελληνικής πλευράς στο Λαγονήσι είχαν παρευρεθεί σχεδόν όλα τα κορυφαία στελέχη των προς ιδιωτικοποίηση επιχειρήσεων, ενώ από τον ιδιωτικό τομέα βρέθηκαν στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών που θέλουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στην κατασκευαστική αγορά των χωρών του Κόλπου, βιομηχανιών τροφίμων, αλλά και φαρμακευτικών εταιρειών που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες στις χώρες αυτές.

ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!

Στο στόχαστρο των σεΐχηδων ήταν και είναι, και οι ελληνικές τράπεζες, οι οποίες λόγω του δικτύου των καταστημάτων τους στα Βαλκάνια αποτελούν έναν ισχυρό πόλο έλξης για τα αραβικά κεφάλαια.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια, ότι, στους ομίλους οι οποίοι συμμετείχαν στο φόρουμ της Τετάρτης, συμπεριλαμβάνονται δύο από τις μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΑΕ, η Abu Dhabi Commercial Bank και η Mashrek Bank.

Σαφές όσο και οφθαλμοφανές, είναι, και το ενδιαφέρον των σεΐχηδων για τις αποκρατικοποιήσεις στα Ελληνικά Πετρέλαια και στη ΔΕΠΑ.!!!

Στο φόρουμ της Τετάρτης στο Λαγονήσι, συμμετείχαν η Dana Gas, μία από τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής φυσικού αερίου, η International Petroleum Investment Company και η Abu Dahbi National Oil Company η οποία δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των πετρελαιοειδών και του φυσικού αερίου.

Τον περασμένο μήνα, το Ελληνικό Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι είχε λάβει οκτώ προσφορές από 11 εγχώριες και ξένες εταιρείες για τα δικαιώματα εξερεύνησης υδρογονανθράκων.

Προκαταρκτικές εκτιμήσεις οι οποίες έγιναν από εμπειρογνώμονες στούς οποίους ανατέθηκε από το Ελληνικό Υπουργείο Περιβάλλοντος, δείχνουν ένα δυναμικό 22 δισεκατομμυρίων βαρελιών στο Ιόνιο Πέλαγος στα ανοικτά των ακτών της δυτικής Ελλάδας και περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια βαρέλια στο Βόρειο Αιγαίο.
Η περιοχή νότια της Κρήτης φέρεται ότι είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα, ενώ η Ανατολική Μεσόγειος, ιδιαίτερα η περιοχή ανάμεσα στην Κρήτη, την Κύπρο και την Ρόδο, πιστεύεται ότι είναι η θέση του μεγαλύτερου αποθέματος πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Ωστόσο, η Ελλάδα μέχρι σήμερα, είναι μία από τις λιγότερο διερευνηθείσες χώρες στην Ευρώπη όσον αφορά την έρευνα για τα ορυκτά καύσιμα.

«Η Ελλάδα έχει μια από τις μεγαλύτερες δυνατότητες διύλισης πετρελαίου στην περιοχή των Βαλκανίων, καθώς είναι και μία από τα πιο ενδιαφέρουσες στρατηγικά και γεωπολιτικά, περιοχές της Ευρώπης.

Με μια άψογη ναυτιλιακή βιομηχανία η οποία μπορεί να τροφοδοτήσει πραγματικά την Ευρώπη με φυσικό αέριο», δήλωσε η κ. Χρύσα Τσουράκη, μία από τους διοργανωτές της κυπριακή-ελληνικής “Oil & Gas” Συνόδου Κορυφής στη Λάρνακα τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS) στη θάλασσα ανάμεσα στην Κρήτη, η Κύπρος, το Ισραήλ και την Αίγυπτο, υπάρχουν περίπου 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, φυσικού αερίου και πετρελαίου τα οποία περιμένουν να εξαχθούν.

Η Ελλάδα δαπανά σήμερα περίπου το 5% (τοις εκατό) του ΑΕΠ της, στις εισαγωγές πετρελαίου.

Άς επανέλθουμε όμως στην έκθεση της D.B. η οποία δημοσιοποιήται τώρα, ενώ στίς Wed Oct 3, 2012 1:13pm BST το πρακτορείο Reuters δημοσιεύει άρθρο των Oleg Vukmanovic and Stephen Jewkes στο οποίο αναφέρει ακριβώς τα ίδια με την έκθεση της D.B. Παραθέτω τό άρθρο :

LONDON/MILAN, Oct 3 (Reuters) - Offshore natural gas could dramatically change Greece`s fortunes, should early estimates of $600 billion worth of reserves be confirmed, according to a study presented to Prime Minister Antonis Samaras in June and seen by Reuters.
The study, collating existing scientific data, says that geological similarities indicate that reserves offshore Crete may match the prolific Levantine Basin where recent Israeli and Cypriot discoveries are clustered.
It points to strategically significant reserves in Greek waters south of Crete in the range of 3.5 trillion cubic meters (Tcm), enough to cover over six years of EU gas demand, and the equivalent of about 1.5 billion barrels of oil.
While it will take years to explore and develop any offshore gas sector, Greece has launched a licensing round and has commissioned a seismic survey company to pin down the extent of hydrocarbon deposits. The results are expected in mid-2013.
Presenting their findings, study authors Antonis Foscolos, Elias Konofagos and Nikos Lygeros said they expected the reserves to generate $599 billion in state earnings over 25 years.
"We feel this is a very conservative figure," Konofagos, whose Athens-based company Flow Energy informally advises the government on energy strategy, told Reuters.
Foscolos, professor emeritus at the Technical University of Crete and the Canadian Geological Survey, said that subsea methane emissions and the presence of gas hydrate mounds on the seabed indicate the presence of large reservoirs.
Another study published in the Journal of Environmental Science and Engineering in June estimated that Greece had 4 Tcm of gas and a further 3 billion barrels of crude oil.

Η μετάφρασή του :


ΛΟΝΔΙΝΟ / MILAN, Οκτ 3 (Reuters) - Το υπεράκτιο φυσικό αέριο θα μπορούσε να αλλάξει δραματικά την τύχη της Ελλάδας, θα πρέπει όμως η πρώιμη εκτίμηση των $ 600 δισ. από τα αποθεματικά να επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με μια μελέτη η οποία παρουσιάστηκε στον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά τον Ιούνιο και έλαβε γνώση το Reuters.
Η μελέτη, βάσει των διαθέσιμων επιστημονικών στοιχείων, λέει ότι οι γεωλογικές ομοιότητες δείχνουν ότι τα αποθέματα στίς υπεράκτιες περιοχές της Κρήτης μπορεί να ταιριάζουν με αυτά της πληθωρικής Λεβαντίνης, όπου είναι συγκεντρωμένες οι τελευταίες ανακαλυψεις του Ισραήλ και της Κύπρου.
Επισημαίνει στρατηγικά σημαντικά αποθέματα σε ελληνικά χωρικά ύδατα νότια της Κρήτης στην περιοχή των 3,5 τρισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων (TCM), αρκετή για να καλύψει πάνω από έξι χρόνια την συνολική ζήτηση φυσικού αερίου στην ΕΕ, και το ισοδύναμο περίπου των 1,5 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου.
Αν και θα χρειαστούν χρόνια για να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν οποιονδήποτε υπεράκτιο τομέα του φυσικού αερίου, η Ελλάδα έχει ξεκινήσει ένα γύρο αδειοδότησης και έχει αναθέσει σεισμική έρευνα σε εταιρείες για να προσδιορίσουν την έκταση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
Τα αποτελέσματα αναμένονται στα μέσα του-2013.
Παρουσιάζοντας τα ευρήματά τους, οι συγγραφείς της μελέτης Αντώνης Φώσκολος, Ηλίας Κονοφάγος, Νίκος Λυγερός, είπαν ότι τα αποθέματα αναμένεται να δημιουργήσουν κέρδη της τάξης των 599 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο κράτος σε πάνω από 25 χρόνια.
"Αισθανόμαστε ότι αυτό είναι μια πολύ συντηρητική εκτίμηση," δήλωσε ο κ. Η. Κονοφάγος, του οποίου η εταιρεία ενέργειας εδρεύει στην Αθήνα και συμβουλεύει άτυπα την κυβέρνηση για την ενεργειακή στρατηγική, δήλωσε στο Reuters.
Ο κ. Α. Φώσκολος, ομότιμος καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στο Καναδικό Τμήμα Γεωλογικών Ερευνών, δήλωσε ότι οι εκπομπές μεθανίου υποθαλάσσια και η παρουσία του ένυδρου αέριου στο βυθό της θάλασσας δείχνουν την παρουσία μεγάλων δεξαμενών-κοιτασμάτων.
Μια άλλη μελέτη η οποία δημοσιεύθηκε στο Journal of Environmental Science and Engineering τον Ιούνιο του 2012, εκτιμά ότι η Ελλάδα είχε 4 Tcm φυσικού αερίου και επιπλέον 3 δις βαρέλια αργού πετρελαίου.

Ανεξαρτήτως των εκτιμήσεων του ύψους των ποσοτήτων και της “αξίας” των, του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος, ένα είναι πλέον το βέβαιον, ότι αυτά τα στοιχεία υπήρχαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, υπήρχαν και τότε όταν, ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός της χώρας, ο ΓΑΠ και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του Θ. Πάγκαλος, προσπαθούσαν να πείσουν τον Ελληνικό λαό, και τους βο(υ)λευτές τους, εντός της Βουλής των Ελλήνων, ότι δεν υπάρχει “σταγόνα” πετρελαίου στην Ελληνική Επικράτεια.

Αυτούς τους κυρίους σήμερα τούς ταίζει και τούς συντηρεί ο Ελληνικός λαός δια της βο(υ)λευτικής τους αποζημίωσης ώς “ΕΘΝΟΣΩΤΉΡΕΣ”.

Συνεχίζουμε να πληρώνουμε αυτούς και τούς κηπουρούς τους, τα "τσανάκια" τους, και τα λογής λαμόγια της αυλής τους.

Μέχρι πότε ;;;

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε αυτά τα … "τσανάκια" ;;;

AegeanTimes


Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΣΟΚ:Ποια ουσια που τρωμε καθημερινα ειναι ουσιαστικα ..ΠΛΑΣΤΙΚΟ;;

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΕ ΖΩΑ

Η Μυστική Τεχνολογία Δημιουργίας Σεισμών, Οι Θερμικές Σφαίρες Πλάσματος Και Το ''Τεχνητό'' Τσουνάμι Της Ιαπωνίας.

Και τα πετρέλαια «μαζί τα φάγαμε»;;; Το «πεδίο Levantine», οι Τράπεζες, οι Στουρνάρες και οι ... Πάγκαλοι!!!

Η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω για την εξασφάλιση της υγείας μας

Τα απόρθητα τείχη της Κωνσταντινούπολης κράτησαν για πάνω από 1000χρόνια. Ποιο ήταν το μυστικό;

ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ!! ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ρεθεμνιώτης Καλλιέργησε ένα δένδρο. φαινόμενο! (Παράγει από ντομάτες και μελιτζάνες μέχρι πιπεριές και πατάτες)

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ
Ολο το ντοκιματερ εδω..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..
πατηστε την εικονα

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει
πατηστε την εικονα

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!
Πατηστε την εικονα

Επιμήκη κρανία Cusco στο Περού μυστικά γυρίσματα - Βίντεο

Απιστευτο Ντοκιματερ δειτε τη τρωμε !!

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??
πατηστε την εικονα

Μήπως τρως κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο;

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος
πατηστε την εικονα

Πως φτιάχνονται πατατάκια, γαριδάκια & snack


Δεν παρακολουθείτε εσείς τηλεόραση η τηλεόραση σας παρακολουθεί

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;
Ποιά η χρήση του στους ανθρώπους; Όλα όσα πρέπει να μάθετε..

Δείτε τι παθαίνουν τα πνευμόνια απτό κάπνισμα. (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video)

Τι γνώριζαν οι γιατροί το 1934 για τον καρκίνο; Μήπως μας κρύβουν κάτι ; Αξίζει να το δεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!
πατηστε την εικονα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ  ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ
πατηστε εδω

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!
πατηστε την εικονα

ΔΕΙΤΕ: H λίστα εταιριών της Monsanto.

Ακουστικά Bluetooth; Ξανασκεφτείτε το!

H ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "DIGEA" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΘΟΡΙΟ 500.000% ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ IQ {ΒΙΝΤΕΟ}

Κυβερνούν τον κόσμο μόλις...147 εταιρείες!

TO ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ STANDFORD- ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ -- ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστική "προφητεία" για το σημερινό χάλι ΤΟΥ AΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..
ΔΕΙΤΕ Ποια προϊόντα τα περιέχουν. [Βίντεο]

Kαναδάς: "Μουσουλμανική η Ελλάδα κατά 50%! (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ;;;)

Digea-Γίνε και εσύ προβατορομπότ.Μπορείς

The Live” ("Ζουν Ανάμεσά μας") – Η ανατριχιαστικά ‘προφητική’ ταινία


Βρήκαν σκελετούς από περίεργα όντα! (video)

Απίστευτο!!! Θα μας ψεκάσουν για... λύσσα!!!

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)
Πατηστε Εδω

VIDEO: Ξεμείνατε από αναπτήρα; Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!!!! (Τρελό πείραμα)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:
ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ

Τι μας κρύβουν ? Παράξενα κρανία.

Τροφές που έχουν μηδενική θρεπτική αξία και υψηλό βαθμό τοξικότητας για το σώμα.

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Διέρρευσε το έγγραφο με τα τελικά μέτρα του 3ου Μνημονίου.!!

Η χρήση κινητών τηλεφώνων αυξάνει κατά 50% τους εγκεφαλικούς όγκους στα παιδιά

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Υποσυνείδητη διαφήμιση στην ταινία Lord of the rings - Μαντέψτε τι γράφει!

Πως διαβάζεται το Barcode;

Πώς η κάνναβη θεραπευει τον καρκίνο (βιντεο)


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1985

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ 1947 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

Πώς να ξεχωρίζετε τα ΦΥΣΙΚΑ και τα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ τρόφιμα και η αλήθεια για τα Οργανικά - Βιολογικά!

10+5 απλά αλλά θαυματουργά φυσικά καθαριστικά

" ΒΟΜΒΑ ": Επιχείρηση “Ομιχλοπαγίδα” η αποκάλυψή μας με το "έμβρυο" σε βουνό των Ιωαννίνων. !

Ομάδα αίματος και διατροφή

(ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ video ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ) Ο Τυφλός ψαράς..

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Στο Carrefour αγοράζουν το χρυσό όσων υποφέρουν!

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα
(video Που θα σας κάνει να κλάψετε)

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!
ΤΕΧΝΗΤΗ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

Tρομακτικές οι συμπτώσεις με το έτος 1843.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ; ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ…

«Εμφιαλωμένη Ζωή»: Η αλήθεια για την επιχείρηση νερού της Νεστλέ

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα
και απο την 1/6/2013 θα μας παίρνουν το συσκώτι, την καρδιά, τα νεφρά και ότι άλλο έχει ανάγκη το διεθνές εμπόριο μεταμοσχεύσεων

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ .

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)
Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται για το νερό

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ - ΣΟΚ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! "ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ"!

Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου


Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

Δεν είσαι παρά ένας αριθμός. Πάντα ήσουν ένας αριθμός

Παραβίαση της ιδιωτικής ζωής με τις νέες πιστωτικές κάρτες

Εγχειρίδιο επιβίωσης της SAS (ένα απ΄τα καλύτερα στον κόσμο)


Η Ελληνική εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη και πάει Καναδά (Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική...)

Codex Alimentarius: ΗΠΑ: Έλεγχος στην τροφή ακόμα και στους οικιακούς κήπους!

Δείτε τι τρώμε: Το σοκαριστικό «αθάνατο» burger των McDonald’s

Το ατμοσφαιρικό οπλικό σύστημα πλάσματος HAARP, οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) και ο έλεγχος του νου!!!

«Βόμβες» ενέργειας τα παντζάρια.

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής
για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών

ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Να που πάνε τα λεφτά...

Ζειά - Ζέα Για να μάθετε λίγα περί ΖΕΙΑΣ και του ρόλου του ΕΘΝΑΡΧΗ Νο 1! Το διατροφικό μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα
με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα

Τρώμε ακτινοβολημένα προϊόντα που ευθύνονται για καρκινογενέσεις

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες
βάζει φόρο σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!!!

Φτιάξτε μόνοι σας δραστικά, σπιτικά σιρόπια για το βήχα!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:


ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Ο ΦΟΒΟΣ ? …..μην τον φοβάσαι !!


Η εταιρεία L'Oreal είναι των μεγαλύτερη εταιρειών ομορφιάς στόν κόσμο, αλλά είναι και ο παγκόσμιος ηγέτης στην κακοποίηση των ζώων

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Τα «ματωμένα διαμάντια» της Αφρικής και οι «ματωμένοι υδρογονάνθρακες» της Ελλάδας !!! (Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μια Αφρικανική χώρα!!!)

Πως καθαρίζουμε τα νεφρά μας πάμφθηνα και αποτελεσματικά.

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
πατηστε την εικονα

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!
πατηστε την εικονα

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 1956 - 2012 .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την Blackwater για φύλαξη των πόλεων!

Γέροντας Παίσιος, τι είχε δει για τη χώρα μας;

Δειτε: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ.... ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ‼!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!
πατηστε την εικονα

ΟΙ 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αποκαλυπτικό! Ο Χαρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που ήξερε τα πάντα απο το 1952 !!!

Θέλετε καύσιμα; Καλλιεργήστε τα!


Ο θαυμαστός κόσμος των βοτάνων, όπλο ενάντια στις ασθένειες

Νόθευση των βασικών καλλιεργειών του πλανήτη

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;
ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ;

Ψεύτικο κρέας: To μυστικό του κρέατος - κόλλα!

Οι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Επιστημονικές ανακαλύψεις που έγιναν κατά λάθος

Memorize : Το 2027 πείτε αντίο στην Ελευθερία σας

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ;


Ἡ πρόπολη ἀναστέλλει τοὺς καρκινικοὺς ὄγκους.

Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ