χελας

Feature Top (Full Width)

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Να γίνουν τώρα πράξη οι δεσμεύσεις ζητούν ΑΕΙ Ιωαννίνων – ΤΕΙ Ηπείρου! («ΑΘΗΝΑ»: Το Υπ. Παιδείας ανοίγει «παράθυρα» ελπίδας, αλλά…)

Την πλήρη διαφωνία της με το Σχέδιο εξέφρασε χθες η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου μας 4 Σύσκεψη και υπόμνημα φορέων στην Πολιτική ηγεσία και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 4 Εντείνεται η αγωνία και στο ΤΕΙ…
 Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται οι ακαδημαϊκές αρχές σε Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ΤΕΙ Ηπείρου, καθώς φοιτητές, διδάσκοντες, αλλά και ολόκληρη η Ηπειρωτική κοινωνία, για την «μάχη» που ήδη δίνεται ώστε να αλλάξουν τα όσα προβλέπει για την Ήπειρο, το σχέδιο «Αθηνά».
Χθες, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πήρε επίσημη θέση, εκφράζοντας την πλήρη διαφωνία της για το σχέδιο, το οποίο συνεχίζει και Πανελλαδικά να προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις.
Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι κάποιες ελπίδες για την δημιουργία της Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δημιουργούνται μετά τη συνάντηση του Πρύτανη Τριαντάφυλλου Αλμπάνη με τον Υπουργό Παιδείας. Το κατά πόσο η «χαραμάδα» φωτός που άνοιξε για την Πολυτεχνική θα μετατραπεί σε …παράθυρο ελπίδας, θα εξαρτηθεί και από τις προθέσεις του Υπουργείου. 

Στο πλευρό του Πανεπιστημίου έχουν ταχθεί και πολλοί φορείς της περιοχής, ενώ σε χθεσινή σύσκεψη που έγινε υπό το Δήμο Ιωαννιτών, αποφασίστηκε η επιστολή σχετικού υπομνήματος στο Υπουργείο Παιδείας (αναλυτικά στη συνέχεια).
Από την πλευρά του, το ΤΕΙ Ηπείρου παλεύει σε δυο μέτωπα, αφενός στην παραμονή του Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής Άρτας (ο Υπουργός έχει δεσμευθεί προφορικά για αυτό στον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη), και αφετέρου στη διατήρηση του Τμήματος Ιχθυοκομίας και Αλιείας στην Ηγουμενίτσα.

Η Σύγκλητος…
Στη χθεσινή συνεδρίασή της, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εξέφρασε την πλήρη διαφωνία της για τη μη ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής, που αποτελούσε πάγιο αίτημα της ακαδημαϊκής και όχι μόνο κοινότητας.
«Θεωρούμε ότι το σχέδιο «Αθηνά» πρέπει να βάλει μία τάξη στα προβλήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και να εξορθολογήσει τη λειτουργία Τμημάτων, Σχολών και ΑΕΙ και όχι να καταστρέψει ό,τι λειτουργεί άψογα και διακρίνεται από αριστεία και καθολική αναγνώριση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο ομόφωνο ψήφισμά της η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου μας.

Υποθηκεύουν το μέλλον…
Μάλιστα, γίνεται εκτενής αναφορά στη συμβολή του για να δημιουργηθούν τα Ιδρύματα Αγρινίου και Κοζάνης, που με το σχέδιο, πηγαίνουν τελικά σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα!
«Με το σχέδιο ό,τι δημιούργησε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τόσο στη Κοζάνη όσο και στο Αγρίνιο μεταφέρονται χωρίς προγραμματισμό και χωρίς κριτήρια στα ήδη υπερτροφικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και Πατρών με αλληλοεπικαλύψεις αντικειμένων, υποθηκεύοντας το μέλλον Τμημάτων με αξιόλογο εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο» αναφέρεται συγκεκριμένα.
Υπενθυμίζεται, ότι ήδη από το 1998 το ΑΕΙ των Ιωαννίνων είχε συμβάλει καθοριστικά και είχε διαθέσει πόρους και χρόνο για την ίδρυση των Πανεπιστημιακών Τμημάτων στο Αγρίνιο, τα οποία λειτουργούσαν μέχρι το 2009 πλήρως ενταγμένα στο ίδρυμα με γνωστικά αντικείμενα συμπληρωματικά προς τα άλλα Τμήματα και τις Σχολές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 Επίσης, η λειτουργία και η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στηρίχθηκαν από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με προσωπικό και άλλα μέσα.

Οι Σχολές…
Υπενθυμίζεται, ότι μετά την υποβολή των αιτημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τη διεξοδική συζήτηση με το Υπουργείο, στην Πολυτεχνική Σχολή θα εντάσσονταν το ιδρυθέν Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (από το 2009), το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών καθώς και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση της Συγκλήτου.

 «Οι υποσχέσεις και προσδοκίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και της κοινωνίας της Ηπείρου, διαψεύδονται με τη νέα τροποποιημένη πρόταση του σχεδίου Αθηνά» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ομόφωνο ψήφισμα.
Σύμφωνα με αυτό, η πρόταση ένταξης του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών στη Σχολή Θετικών Επιστημών, (ενός Τμήματος με 5 έτη σπουδών και πλήρως διαφοροποιημένη φυσιογνωμία από υπάρχοντα Τμήματα Επιστήμης Υλικών -και όχι Μηχανικών) τετραετούς φοίτησης άλλων Ιδρυμάτων, υποβιβάζει το πρόγραμμα σπουδών, τα επαγγελματικά δικαιώματα των διπλωματούχων Μηχανικών Υλικών και διαλύει ό,τι με κόπο και σημαντικούς οικονομικούς πόρους πετύχαμε κατά τα τελευταία δέκα χρόνια. Η Σύγκλητος ζητά, ακόμη, να αποφευχθεί η διάλυση ενός Τμήματος που έτυχε θετικότατης εξωτερικής αξιολόγησης.
Τέλος, για το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών κρίνει πως με βάση το πρόγραμμα σπουδών του και τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων του πρέπει να παραμείνει ενταγμένο στη Σχολή Τεχνολογιών και Επιστημών.

Οι συναντήσεις…
Υπενθυμίζεται, ότι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συναντήσεις που είχε με τον Υπουργό Παιδείας, τον υφυπουργό και τον γεν. γραμματέα, απέσπασε τη δέσμευση ότι η Πολυτεχνική Σχολή στα Γιάννινα δεν διαγράφεται (αναλυτικά έγραψε χθες ο «Π.Λ.»).
Αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση επιτεύχθηκε η «διόρθωση» του σχεδίου «Αθηνά», σε ότι αφορά το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, το οποίο μένει ως έχει, στη Σχολή Τεχνολογιών και Επιστημών, και τελικά δεν μεταφέρεται στη Σχολή Θετικών Επιστημών, όπως προβλεπόταν στην πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών, το οποίο θα μεταφερόταν στην Ιατρική Σχολή.
Παράλληλα, ο Πρύτανης είπε ότι απέσπασε τη δέσμευση του Υπουργού ότι η Αρχιτεκτονική Σχολή θα λειτουργήσει σε 1,5 χρόνο, οπότε και προβλέπεται βάση χρονοδιαγράμματος να είναι έτοιμη, γεγονός που ενισχύει και την λειτουργία της Πολυτεχνικής Σχολής, με την ένταξη και των τμημάτων που ζητά το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με τον κ. Αλμπάνη η παρέμβαση στο Υπουργείο έγινε από κοινού με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Διοίκησης Παναγιώτη Σουκάκο, ενώ καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Υλικών έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στην Αθήνα και αντιπροσωπεία τους συζήτησε με τους συμβούλους του Υπουργείου Παιδείας για το θέμα που προέκυψε από το σχέδιο «Αθηνά».

Η σύσκεψη…

Σε ό, τι αφορά τη χθεσινή σύσκεψη, ο Πρύτανης έκανε διεξοδική ενημέρωση για τις αλλαγές που επιφέρει το Σχέδιο «Αθηνά» επισημαίνοντας ότι κορυφαίο αίτημα για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων παραμένει η ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής και το πρώτο βήμα για κάτι τέτοιο είναι να μην καταργηθεί η ιδρυμένη Αρχιτεκτονική Σχολή. 

«Η πρόταση που καταθέτει το Πανεπιστήμιο θα στηριχθεί από όλους γιατί δεν διέπεται από τοπικιστικά χαρακτηριστικά αλλά από καθαρά επιστημονικά» υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Φίλ. Φίλιος.

 Όλοι οι εκπρόσωποι φορέων συμφώνησαν στην ανάγκη ίδρυσης της Πολυτεχνικής Σχολής και στήριξης του Πανεπιστημίου, γεγονός που θα αποτυπωθεί και εγγράφως σε κοινό υπόμνημα που θα αποσταλεί στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, στις ηγεσίες των κομμάτων, αλλά και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη, οι αντιπρυτάνεις Γιώργος Καψάλης και Ισαάκ Λαγαρής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ηπείρου Χρίστος Παπαβρανούσης, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δημήτρης Φίλης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νίκος Φασούλης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Νταλαμάγκας και ο εκπρόσωπος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Δημήτρης Κοντοσάκος.
***
Πλέον, ελπίδα όλων είναι το Υπουργείο να μην… μοιράζει «φρούδες» ελπίδες σε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ, αλλά να ακούσει τα δυο Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ηπείρου και να τα ενισχύσει, δημιουργώντας παράλληλα και μια βάση ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, που υπόσχεται η Πολυτεχνική Σχολή, αλλά και η διατήρηση τμημάτων όπως το Ιχθυοκομίας – Αλιείας.ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ


Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΣΟΚ:Ποια ουσια που τρωμε καθημερινα ειναι ουσιαστικα ..ΠΛΑΣΤΙΚΟ;;

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΕ ΖΩΑ

Η Μυστική Τεχνολογία Δημιουργίας Σεισμών, Οι Θερμικές Σφαίρες Πλάσματος Και Το ''Τεχνητό'' Τσουνάμι Της Ιαπωνίας.

Και τα πετρέλαια «μαζί τα φάγαμε»;;; Το «πεδίο Levantine», οι Τράπεζες, οι Στουρνάρες και οι ... Πάγκαλοι!!!

Η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω για την εξασφάλιση της υγείας μας

Τα απόρθητα τείχη της Κωνσταντινούπολης κράτησαν για πάνω από 1000χρόνια. Ποιο ήταν το μυστικό;

ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ!! ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ρεθεμνιώτης Καλλιέργησε ένα δένδρο. φαινόμενο! (Παράγει από ντομάτες και μελιτζάνες μέχρι πιπεριές και πατάτες)

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ
Ολο το ντοκιματερ εδω..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..
πατηστε την εικονα

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει
πατηστε την εικονα

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!
Πατηστε την εικονα

Επιμήκη κρανία Cusco στο Περού μυστικά γυρίσματα - Βίντεο

Απιστευτο Ντοκιματερ δειτε τη τρωμε !!

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??
πατηστε την εικονα

Μήπως τρως κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο;

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος
πατηστε την εικονα

Πως φτιάχνονται πατατάκια, γαριδάκια & snack


Δεν παρακολουθείτε εσείς τηλεόραση η τηλεόραση σας παρακολουθεί

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;
Ποιά η χρήση του στους ανθρώπους; Όλα όσα πρέπει να μάθετε..

Δείτε τι παθαίνουν τα πνευμόνια απτό κάπνισμα. (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video)

Τι γνώριζαν οι γιατροί το 1934 για τον καρκίνο; Μήπως μας κρύβουν κάτι ; Αξίζει να το δεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!
πατηστε την εικονα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ  ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ
πατηστε εδω

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!
πατηστε την εικονα

ΔΕΙΤΕ: H λίστα εταιριών της Monsanto.

Ακουστικά Bluetooth; Ξανασκεφτείτε το!

H ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "DIGEA" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΘΟΡΙΟ 500.000% ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ IQ {ΒΙΝΤΕΟ}

Κυβερνούν τον κόσμο μόλις...147 εταιρείες!

TO ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ STANDFORD- ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ -- ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστική "προφητεία" για το σημερινό χάλι ΤΟΥ AΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..
ΔΕΙΤΕ Ποια προϊόντα τα περιέχουν. [Βίντεο]

Kαναδάς: "Μουσουλμανική η Ελλάδα κατά 50%! (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ;;;)

Digea-Γίνε και εσύ προβατορομπότ.Μπορείς

The Live” ("Ζουν Ανάμεσά μας") – Η ανατριχιαστικά ‘προφητική’ ταινία


Βρήκαν σκελετούς από περίεργα όντα! (video)

Απίστευτο!!! Θα μας ψεκάσουν για... λύσσα!!!

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)
Πατηστε Εδω

VIDEO: Ξεμείνατε από αναπτήρα; Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!!!! (Τρελό πείραμα)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:
ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ

Τι μας κρύβουν ? Παράξενα κρανία.

Τροφές που έχουν μηδενική θρεπτική αξία και υψηλό βαθμό τοξικότητας για το σώμα.

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Διέρρευσε το έγγραφο με τα τελικά μέτρα του 3ου Μνημονίου.!!

Η χρήση κινητών τηλεφώνων αυξάνει κατά 50% τους εγκεφαλικούς όγκους στα παιδιά

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Υποσυνείδητη διαφήμιση στην ταινία Lord of the rings - Μαντέψτε τι γράφει!

Πως διαβάζεται το Barcode;

Πώς η κάνναβη θεραπευει τον καρκίνο (βιντεο)


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1985

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ 1947 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

Πώς να ξεχωρίζετε τα ΦΥΣΙΚΑ και τα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ τρόφιμα και η αλήθεια για τα Οργανικά - Βιολογικά!

10+5 απλά αλλά θαυματουργά φυσικά καθαριστικά

" ΒΟΜΒΑ ": Επιχείρηση “Ομιχλοπαγίδα” η αποκάλυψή μας με το "έμβρυο" σε βουνό των Ιωαννίνων. !

Ομάδα αίματος και διατροφή

(ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ video ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ) Ο Τυφλός ψαράς..

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Στο Carrefour αγοράζουν το χρυσό όσων υποφέρουν!

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα
(video Που θα σας κάνει να κλάψετε)

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!
ΤΕΧΝΗΤΗ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

Tρομακτικές οι συμπτώσεις με το έτος 1843.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ; ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ…

«Εμφιαλωμένη Ζωή»: Η αλήθεια για την επιχείρηση νερού της Νεστλέ

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα
και απο την 1/6/2013 θα μας παίρνουν το συσκώτι, την καρδιά, τα νεφρά και ότι άλλο έχει ανάγκη το διεθνές εμπόριο μεταμοσχεύσεων

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ .

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)
Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται για το νερό

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ - ΣΟΚ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! "ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ"!

Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου


Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

Δεν είσαι παρά ένας αριθμός. Πάντα ήσουν ένας αριθμός

Παραβίαση της ιδιωτικής ζωής με τις νέες πιστωτικές κάρτες

Εγχειρίδιο επιβίωσης της SAS (ένα απ΄τα καλύτερα στον κόσμο)


Η Ελληνική εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη και πάει Καναδά (Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική...)

Codex Alimentarius: ΗΠΑ: Έλεγχος στην τροφή ακόμα και στους οικιακούς κήπους!

Δείτε τι τρώμε: Το σοκαριστικό «αθάνατο» burger των McDonald’s

Το ατμοσφαιρικό οπλικό σύστημα πλάσματος HAARP, οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) και ο έλεγχος του νου!!!

«Βόμβες» ενέργειας τα παντζάρια.

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής
για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών

ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Να που πάνε τα λεφτά...

Ζειά - Ζέα Για να μάθετε λίγα περί ΖΕΙΑΣ και του ρόλου του ΕΘΝΑΡΧΗ Νο 1! Το διατροφικό μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα
με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα

Τρώμε ακτινοβολημένα προϊόντα που ευθύνονται για καρκινογενέσεις

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες
βάζει φόρο σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!!!

Φτιάξτε μόνοι σας δραστικά, σπιτικά σιρόπια για το βήχα!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:


ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Ο ΦΟΒΟΣ ? …..μην τον φοβάσαι !!


Η εταιρεία L'Oreal είναι των μεγαλύτερη εταιρειών ομορφιάς στόν κόσμο, αλλά είναι και ο παγκόσμιος ηγέτης στην κακοποίηση των ζώων

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Τα «ματωμένα διαμάντια» της Αφρικής και οι «ματωμένοι υδρογονάνθρακες» της Ελλάδας !!! (Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μια Αφρικανική χώρα!!!)

Πως καθαρίζουμε τα νεφρά μας πάμφθηνα και αποτελεσματικά.

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
πατηστε την εικονα

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!
πατηστε την εικονα

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 1956 - 2012 .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την Blackwater για φύλαξη των πόλεων!

Γέροντας Παίσιος, τι είχε δει για τη χώρα μας;

Δειτε: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ.... ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ‼!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!
πατηστε την εικονα

ΟΙ 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αποκαλυπτικό! Ο Χαρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που ήξερε τα πάντα απο το 1952 !!!

Θέλετε καύσιμα; Καλλιεργήστε τα!


Ο θαυμαστός κόσμος των βοτάνων, όπλο ενάντια στις ασθένειες

Νόθευση των βασικών καλλιεργειών του πλανήτη

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;
ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ;

Ψεύτικο κρέας: To μυστικό του κρέατος - κόλλα!

Οι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Επιστημονικές ανακαλύψεις που έγιναν κατά λάθος

Memorize : Το 2027 πείτε αντίο στην Ελευθερία σας

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ;


Ἡ πρόπολη ἀναστέλλει τοὺς καρκινικοὺς ὄγκους.

Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ