χελας

Feature Top (Full Width)

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Διάλεξη: " Πως Κυβερνάται Ο Κόσμος."

Επιμέλεια Κειμένου : Θωμαϊς Παριανού. 

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, στην Αίθουσα Διαλέξεων«Γεώργιος Γρίβας – Διγενής», δόθηκε διάλεξη με θέμα «Πως κυβερνάται ο κόσμος», με ομιλητή τον κ. Ανδρέα Πετρόπουλο, απόστρατο αξιωματικό.


Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της «Χ», κ. Ιωάννης Γιαννάκενας, και παρουσίασε τον ομιλητή κ. Ανδρέα Πετρόπουλο, (γνωστό αγωνιστή, τον οποίον αποστράτευσαν με τον βαθμό του λοχαγού, λόγω ακριβώς αυτών των αγώνων του) και το θέμα του στο κοινό.
Μετά, τον λόγο πήρε ο κ. Α. Πετρόπουλος, ο...
οποίος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και το Δ.Σ. της «Χ», είπε ότι τα περιεχόμενα του θέματός του εγράφησαν το 1993, πρωτοπαρουσιάστηκαν στις αίθουσες κάτι νωρίτερα από το 2000, αλλά προπορεύονταν της εποχής τους και δεν μπορούσαν τότε να γίνουν κατανοητά. Τότε καλοπερνούσε ο κόσμος, χάρη στα δάνεια που έρεαν άφθονα από τις Ευρωπαϊκές τράπεζες προς την Ελλάδα και τα έπαιρνε ο κόσμος, χωρίς να λογαριάζει την αποπληρωμή τους.

Γενικά, ο κόσμος εκλαμβάνει αυτά που συμβαίνουν γύρω του ως φυσικά κοινωνικά φαινόμενα, αλλά θα πρέπει να αναθεωρήσει , γιατί κάποιες ομάδες ανθρώπων σχεδιάζουν και δρομολογούν αυτά τα φαινόμενα, για να πετύχουν κάποιο σκοπό, υπηρετώντας το Κακό.

Εχθρός του Κακού είναι η γνώση της αλήθειας και, όπως λέει και ο Μακιαβέλι, «Η γνώσις είναι δύναμις», που θα μας βοηθήσει να γνωρίζουμε τις καταστάσεις, να ενεργήσουμε ανάλογα και να επιβιώσουμε ως φυλή και ως έθνος. Στην δεκαετία του ’60 δημιουργήθηκε το Εθνικιστικό Κίνημα, οπαδός του οποίου υπήρξε ο ομιλητής, και αντιπροσώπευε τον τρίτο (πολιτικό) κόσμο.

Οι άλλοι δύο ήταν ο Δημοκρατικός / Φιλελεύθερος και ο Κομμουνιστικός Κόσμος, που είχαν εφευρεθεί από τον ίδιον εφευρέτη. Ο Εθνικιστικός χώρος επέτρεπε στους οπαδούς να βλέπουν και να μαθαίνουν πράγματα που δεν τους μάθαινε κανείς και έφθασαν σε ένα σημείο να γνωρίζουν πλήρως την αλήθεια, για αυτό και η μανία των δύο άλλων κόσμων στρέφεται εναντίον τους. 

Με την βοήθεια των γνώσεων που απέκτησαν, ιδιαίτερα μέσα από τα πατριωτικά βιβλιοπωλεία (ένα από αυτά είναι και του Προέδρου της «Χ» Ιωάννη Γιαννάκενα), ο ομιλητής συνέταξε το θέμα της ομιλίας του από το 1993. Πώς ερμηνεύεται ό ανωτέρω Πίνακας

Υπάρχει μία μεταφυσική πλευρά στην ζωή μας και αρχίζουμε από την έννοια του Κακού, το οποίο στην (αρχαία) Ελληνική γλώσσα ονομάζεται ‘ΥΒΡΙΣ’ (και έχει στην νεοελληνική γλώσσα την έννοια της ‘βρισιάς’, λόγω του ότι πολλές αρχαίες Ελλ. λέξεις έχασαν, λόγω της φθοράς του χρόνου, το αρχικό τους νόημα). «Η Ύβρις είναι ἡ πρωτογενής αιτία του Κακού, εκεί που το Κακό απέκτησε υπόσταση ως ουσία, ούτε ξέρουμε που, ούτε ξέρουμε πότε, όλα αυτά χάνονται στον χρόνο.

Από το ΚΑΚΟΝ έπεται (στον Πίνακα) μία πινακίδα που λέγεται ‘ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ’ και αναφέρεται ως μία άκρως μυστική /μυστηριακή κοινωνία ανθρώπων, από την οποίαν πηγάζουν σήμερα όλα τα κακά της γης και τα οποία αποσκοπούν στον έλεγχο της Παγκοσμίου Κυριαρχίας. Από την Λευκή Αδελφότητα πηγάζει το καθεστώς της Νέας Εποχής και εμείς φεύγουμε από τα μεταφυσικά και ερχόμαστε στα γήινα, τα υπαρκτά.

Τον όρο «Νέα Εποχή» τον πρωτοεισήγαγε ο Μιλτιάδης Έβερτ στις Δημοτικές Εκλογές, αλλά είναι ένα μεγάλο παγκόσμιο κίνημα που αποσκοπεί και αυτό στην Παγκόσμια Κυριαρχία.

Είναι ένα παγκόσμιο κίνημα, το οποίο εξουσιάζει, κυριολεκτικώς, τις περισσότερες κυβερνήσεις και, εκτός αυτών, και τις περισσότερες χώρες, και έχει χιλιάδες χιλιάδων, αν όχι εκατομμύρια οπαδών. Τα μέλη της μπορεί να είναι και επιφανείς άνθρωποι, αλλά και άνθρωποι ‘της διπλανής πόρτας’, οι οποίοι μάλιστα συμπεριφέρονται ενίοτε με ιδιάζουσα σκληρότητα.

Το κίνημα της Νέας Εποχής είναι τρισυπόστατο, διότι αναφέρεται ακριβώς στις 3 εκείνες υποστάσεις ενός Θεού, ο οποίος το ενοχλεί πάρα πολύ, και αυτές οι 3 υποστάσεις έχουν ως εξής:
-Η μία είναι η ‘ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ’, η οποία αφορά τις Κυβερνήσεις και την Παγκόσμια Εξουσία, στην πρωτογενή της μορφή, δηλ. στις κυβερνήσεις της και στα πολιτεύματά της. Σκοπίμως μας το ‘μπερδεύουν’ με την Νέα Εποχή, αλλά είναι το ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ τμήμα της Νέας Εποχής, (όπου παίρνονται οι αποφάσεις).

-Το δεύτερο σκέλος της Νέας Εποχής αφορά την αναφορά των λαών προς τον Θεόν, δηλ. τις ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ και τις οργανώσεις που αγωνίζονται για αυτές, καθώς και τις διάφορες φιλοσοφικές οργανώσεις, των θρησκειών λαμβανομένων ως φιλοσοφικών κινήσεων.-

-Το τρίτο και το σπουδαιότερο, είναι το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, χωρίς το οποίο δεν έχουμε ούτε τα απαραίτητα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό αφορά τις Τράπεζες. Και τα τεκταινόμενα όλων αυτών καταλήγουν στους πολιτικούς, οι οποίοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν και που αποτελούν το κατακάθι της Νέας Εποχής.

Αντίθετα από εμάς του πατριωτικού χώρου, που δυστυχώς δεν έχουμε ενότητα μεταξύ μας, αυτοί έχουν ετοιμάσει τα εργαλεία τους και διεξάγουν τον πόλεμό τους λίαν επιτυχώς, γιατί αυτοί είναι οργανωμένοι από καιρό, ενώ εμείς κοιμόμαστε και, το χειρότερο, δεν θέλουμε να αντιδράσουμε. Η Νέα Τάξις αφορά το εξουσιαστικό τμήμα της Νέας Εποχής, και έχει δημιουργήσει πλείστες όσες οργανώσεις, μέσω των οποίων περνάει τις εξουσιαστικές της τάσεις στους λαούς του κόσμου.

Στον πίνακα έχουμε :
- το ΝΑΤΟ, ένα στρατό που συνέπτυξε η Νέα Εποχή, για να αντιμετωπίσει δήθεν τον Κομμουνισμό, τον οποίον είχε, ανά πάσα στιγμή στο χέρι, (γιατί και ο Κομμουνισμός δικό της δημιούργημα ήτανε) και έτσι αργότερα, με την πτώση του Κομμουνισμού, τα βόλεψε ώστε το ΝΑΤΟ να μην χρειασθεί μεν για τους κομμουνιστές, να χρειασθεί όμως για την Σερβία, το Ιράκ, για τα Βαλκάνια, και για όσους εμάς θα αντιτάξουμε έναν αγώνα ελευθερίας στα Βαλκάνια, να βρούμε αυτόν τον Στρατό μπροστά μας. Γιατί άραγε, παραμένει αυτός ο Στρατός, από την στιγμή που διαλύθηκε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας;; Άλλη μία απόδειξη ότι το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός της Νέας Εποχής.

- την ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, μία δαιμονική οργάνωση που έφτιαξε ο Δαυίδ Ροκφέλλερ στην Ρόδο το 1973 και μέσα από αυτήν κυβερνά σήμερα ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου. Στην Επιτροπή αυτή περιλαμβάνονται 32 προσωπικότητες και έχει και 3 Προέδρους, διά μέσου των οποίων ελέγχει την Ιαπωνία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

- το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (Council of Foreign Relationships - CFR) Το έχει ιδρύσει πάλι ο Δαυίδ Ροκφέλερ τo 1946. Είναι ένας οίκος των σοφών, απασχολεί 1400 προσωπικότητες των οικονομικών, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των πανεπιστημιακών κύκλων, και καλείται αληθινή κυβέρνηση των ΗΠΑ. Σκοπός του είναι να δίνει συμβουλές στην Τριμερή Επιτροπή και στην NSA.

- δίπλα τους είναι η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, τα μέλη της οποίας μετέχουν στα διάφορα συνέδρια και συνεδριάσεις, μαζί τους δε ευρίσκονται και πολλοί γνωστοί Έλληνες πολιτικοί. Τα μέλη της (Μπιλντερμπέργκερς) αποτελούν μία παγκόσμια κυβέρνηση, καπελώνουν τις εθνικές κυβερνήσεις και επιδίωξή τους είναι η απόκτηση αποτελεσματικής κυριαρχίας, σε διάφορα σημεία του κόσμου, με την μεσολάβηση κυβερνήσεων ανδρεικέλων, που κατευθύνονται από άτομα του ‘κάτω πατώματος’. 

Πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στις 29 -30 και 31 Μαρτίου1954 στο Ξενοδοχείο Bilderberg στην Ολλανδία (όπου πήρε και το όνομά της) και έκτοτε κάθε μυστική συνεδρίαση της Λέσχης ακολουθείτο από ορισμένα γεγονότα, τα οποία άλλαζαν την πολιτική στον πλανήτη μας.


Δύο από αυτά ήταν ο περίφημος Μάης 1968 στη Γαλλία και η πτώση του Ιωαννίδη στην Ελλάδα. Τα έσοδά της προέρχονται από τα ταμεία πολυεθνικών εταιρειών και μυστικών υπηρεσιών, περνώντας μέσα από εταιρίες φαντάσματα και τράπεζες, σε περιοχές όπου ισχύει το τραπεζιτικό απόρρητο. 

Άνθρωποι προερχόμενοι από τα σπλάχνα της προωθήθηκαν σε ανώτατες κυβερνητικές θέσεις (Θάτσερ), και έφθασαν μέχρι πλανητάρχες (Τζίμυ Κάρτερ)
Γενικά, στην Λέσχη τα μέλη της ελέγχουν όλο το φάσμα του διπολισμού (ιμπεριαλισμός – κομμουνισμός) στην Ευρώπη και αυτό που φοβούνται είναι μήπως ξεπηδήσει ένας τρίτος πόλος από τον εθνικιστικό χώρο, τον οποίον δεν θα μπορούν να γνωρίζουν εκ των προτέρων και να τον ελέγξουν. 

Αυτό αποδεικνύεται και από το μίσος και από τα μέτρα που λαμβάνουν εναντίον των εθνικιστών, δήθεν για να προστατεύσουν ‘τον λαό᾿ Ένας τέτοιος εθνικιστής ηγέτης ήταν και ο Μιλόσεβιτς, το τέλος του οποίου γνωρίζουμε.

-η NSA είναι μία τεράστια και φοβερή οργάνωση, και δεν γνωρίζουμε από ποιον κυβερνάται. Δεν δίνει λόγο στον Αμερικανό Πρόεδρο, ελέγχει μία έκταση 150.000 τ.χ., έχει 150.000 υπαλλήλους, και δαπανά 100 δις τον χρόνο. Ελέγχει επίσης ένα σωρό επιχειρήσεις και οργανώσεις, μαζί τον ἘΣΕΛΟΝ’, αυτόν τον μεγάλο δορυφόρο που ελέγχει τα πάντα και είναι συνδεδεμένος με τον δορυφόρο των Βρυξελλών, τον επονομαζόμενο ‘The Beast’ (=Το Κτήνος), που και αυτός ελέγχει τα πάντα στην Ευρώπη. Οι πληροφορίες που συλλέγει στέλνονται απευθείας στην Νέα Τάξη.

-η CIA είναι γνωστή για τις ενέργειες, τις δολοφονίες και την τρομοκρατίας της, ενώ η DIA είναι ένα είδος CIA του εσωτερικού, με πολιτική χροιά. Για περιπτώσεις αντικατασκοπείας και εσωτερικών υποθέσεων είναι το FBI (μη –πολιτικό).

-η GCHQ είναι η Βρετανική NSA, την οποίαν δεν γνώριζε κανένας μέχρι το ’90, και ήρθε στο φως μετά από ένα ατύχημα με ταξί στην Βρετανία, όπου ο ταξιτζής ήταν πράκτορας της GCHQ. Έτσι αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε μία οργάνωση που δεν υπακούει στην Αγγλική Κυβέρνηση, κανείς δεν ξέρει από που παίρνει εντολές και αναφέρεται μόνο στις Αγγλικές υποθέσεις.

-Υπάρχουν και οι Στρατιωτικές Οργανώσεις όπως οι SEALS (=φώκιες), βατραχάνθρωποι του Ναυτικού, TASK FORCE, γνωστή και ως Δύναμη Δέλτα και οι Ειδικές Δυνάμεις Τα Πράσινα Μπερέ (που τους συγκρότησε ο Πρόεδρος Κεννεντυ). Όλοι τους είναι καλοί πολεμιστές, αλλά τους χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη, επιστρατεύοντας δήθεν πατριωτικά συνθήματα, για να εκτελέσουν τις δικές της αποστολές.

-Το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ιδρύθηκε και αυτό από τον Δ. Ροκφέλερ και στα μέλη του ανήκουν ο Ρότσιλντ, οι Ανιέλι, ο Cyrus Vance, συνεδριάζει άπαξ του μηνός και εκεί κατασκευάζονται οι πολιτικοί του κόσμου, αυτοί που ψηφίζουμε εμείς. Αφού επιλεγούν, προβάλλονται από τα ΜΜΕ, ενισχύονται με ποταμούς χρημάτων και επιβάλλονται, θέλοντας και μη, επάνω στους λαούς, οι οποίοι επιλέγουν αυτούς που προβάλλονται περισσότερο. Περιλαμβάνει άλλα 3 μικρότερα ιδρύματα :
α) Το ίδρυμα HERITAGE, που απασχολείται με την αποσταθεροποίηση πολιτικών καθεστώτων (απεργίες από κατευθυνόμενες από δήθεν συνδικαλιστές),
β) Το CHATHAN HOUSE, ίδρυμα που απασχολείται με την τρομοκρατία, διεθνώς, και συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις. Σημειωτέον ότι έχει μια φανατική ανθελληνικότητα και με το οποίο είχε δοσοληψίες παλαιότερα ο γνωστός ‘προοδευτικάριος’ Ανδρέας Ανδριανόπουλος (φθινόπωρο 1992).
γ) Το ISC, το οποίο είναι Ινστιτούτο για μελέτη συγκρούσεων, δηλ. προπαγάνδα, πολιτική δράση, αντικατασκοπεία, προτάσεις προς την NSA και αποσταθεροποίηση των καθεστώτων, μαζί με το HERITAGE. Είναι τα κόλπα που κάνουν για να μας οδηγούν σε εκλογές, να βγάζουν ή να ρίχνουν κυβερνήσεις.

- Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 40 είναι μία συντονιστική επιτροπή, με πάρα πολύ μεγάλη σημασία, η οποία αναφέρεται στην NSA, εξετάζει θέματα που της δίνει η NSA, τα μελετά, τα επιχειρεί, δίνει την λύση, την οποίαν εμπιστεύεται εις την NSA. Ιδρύθηκε το 1940, άλλαξε όνομα το 1978, και αναφέρεται, όπως οι προηγούμενες, στην NSA, και όχι στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος είναι ένα ανθρωπάκι, το οποίο μπαίνει επάνω με συμφωνίες, ζει με συμφωνίες και φεύγει όταν οι συμφωνίες αυτές τελειώσουν.

- Οι ΕΠΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ , όπως είναι γνωστές οι 7 πετρελαΪκές εταιρείες της Αμερικής, οι οποιες ελέγχουν το πετρέλαιο και πολύ λιγότερο, οι ταλαιπωρες Γαλλικές της Ευρώπης ασήμαντες μπροστά στον έλεγχο και στο παγκόσμιο εμπόριο πετρελαίο των 7 αδελφών.
- Οι ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, οι οποίες αναφέρονται στην διεθνή οικονομία και στις κρατικές οικονομίες. Ιδρύθηκαν μέσα από Οργανώσεις, Ομοσπονδίες και Ενώσεις, για να μαζέψουν και το χρήμα σε ορισμένες τράπεζες, τις οποίες ονομαζαν ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Προορισμός τους είναι να μαζέψουν τον ΧΡΥΣΟ, από όλα τα κράτη – μέλη οργανώσεων, συνδέσμων, ενώσεων ή άλλων παρεμφερών δημιουργημάτων και από εκεί να κατευθύνουν τον χαρτοπολεμο των ομολόγων που γίνεται σήμερα. Ο χρυσός της Ελλάδος, ο οποίος έφυγε για την Μ. Ανατολή, και δεν τον πήραν οι Γερμανοί, αλλά οι Εγγλέζοι, υπάρχει στις Κεντρικές Τράπεζες.

Οι τράπεζες εφήρμοσαν το σύστημα των δόσεων για να μπορεί ο κόσμος να προμηθευθεί άφθονα αγαθά δημιουργώντας χρέη στις τράπεζες και έτσι οι Κεντρικές Τράπεζες ελέγχουν την διεθνή οικονομία. Ο Ροκφέλερ είχε πει ότι «Θα βάλουμε στις κυβερνήσεις πρωθυπουργούς τραπεζίτες» και όντως έβαλε τον Μόντι στην Ιταλία, τον Παπαδήμο στην Ελλάδα και στην Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης έβαλε τον Ντράγκι, οι οποίοι είναι μέλη της Τριμερούς Επιτροπής.

Ένα από τα μέλη της Τριμερούς είναι και ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς, και αυτό σήμαίνει ότι οι πράκτορες της Νέας Εποχής έπαψαν πια να είναι μεγαλοσχήμονες και τιτλούχοι, είναι και οι άνθρωποι της ‘διπλανής πόρτας’, που πάνε στις Μασονικές στοές για να παίρνουν τις διαταγές τους.

ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ: ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ / ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ: Αφορά μία θρησκευτική περιπέτεια, την οποία καλούν τους λαούς να μπούνε μέσα, για να δημιουργηθεί η πανθρησκεία το ενός αορίστου, αχρώμου και ακατανοήτου Θεού. Εδώ βρίσκεται το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών, και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Πίστεως και Τάξεως. Στο πρώτο βρίσκεται και το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως με τον Βαρθολομαίο, το Βατικανό και όλα τα άλλα δημιουργήματα της Νέας Εποχής. Αιρέσεις και Σατανολατρεία, η οποία κατέχει ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής Κοινωνίας σήμερα, αλλά της δίδεται πάρα πολύ μικρά σημασία (περίπτωση Κατσούλα) και θα έπρεπε να αντιμετωπισθεί με νομικό πλαίσιο, διότι αναφέρεται απευθείας εις το ΚΑΚΟ / ΥΒΡΗ.

Βατικανό : «Τον Πάπα να καταράσθε, αυτός θα είναι η αιτία (Κοσμάς ο Αιτωλός)». Από το σχίσμα των Εκκλησιών (1054) και για να εδραιώσει την εξουσία του το Βατικανό δημιούργησε διάφορες αιρέσεις. Η «Αγία Έδρα» ελέγχει τον Τύπο, τα ΜΜΕ, τα προαναφερθέντα Ιδρύματα (βλ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ)

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ : Από τότε που ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Τίτο κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ, (70 μ.Χ.) και οι Εβραίοι διεσπάρησαν και κατάλαβαν ότι, σπαρμένοι μέσα στα σπλάχνα των λαών της γης, μπορούν να φτιάξουν μεγάλες καταστάσεις. Εισέδυσαν στις Τεκτονικές /Μασονικές Στοές (Mason = Κτίστης, Τέκτονας), οι οποίες, αρχικά, ήταν ομάδες κτιστών που φύλαγαν τα μυστικά του επαγγέλματός των, για να μη τα μάθουν οι άλλοι και τους πάρουν το επάγγελμα. Εκεί μέσα, οι Εβραίοι έφτιαξαν το δικό τους πρόγραμμα, για να μπορέσουν να καταλάβουν την Παγκόσμια Κυριαρχία. Στα ιερά τους βιβλία (Ταλμούδ, Καμπάλα, Τορά), ισχυρίζονται ότι ο Θεός κατεβαίνει και συμβουλεύεται τους Εβραίους Λευίτες, για το τι θα κάνει.


Σήμερα ο Σιωνισμός μας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Υπάρχουν πολύ βάσιμες ενδείξεις ότι η καταστροφή των δίδυμων πύργων στην Ν.Υόρκη, η οποία στοίχισε 25.000 νεκρούς (και όχι 6000, όπως λένε) είναι έργο Σιωνιστών. Δεν ορρωδούν προ ουδενός και δεν λογαριάζουν τις ανθρώπινες ζωές, φθάνει αυτοί να γίνουν κυρίαρχοι. Tα μόνα καθεστώτα που πολέμησαν τις Μασονικές Στοές ήταν ο Εθνικοσοσιαλισμός στην Γερμανία και ο Φασισμός στην Ιταλία. Σήμερα, η Μασονία είναι κατακτημένη από τον Σιωνισμό και κυβερνάται από τους Illuminati.
Έχουμε επίσης τους Rotaries και τους Lions, τις διάφορες ‘φιλοσοφικές κινήσεις’ που ελέγχονται από τις Στοές, με σκοπό να αποδυναμώσουν την αλήθεια του ανθρωπίνου πνεύματος, την καθαρότητα της ανθρώπινης ψυχής και να την σπρώξουν σε λαβύρινθους ψυχικών ‘διαλογισμών’ και άλλων σκοτεινών πραγμάτων, έτσι ώστε το άτομο να βρίσκεται συνεχώς σε μία αναζήτηση, χωρίς τέλος και χωρίς ικανοποίηση.

ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ: Ο Εθνικιστικός χώρος πήρε τον Νεοπαγανισμό στην πλάτη του, τον πήρε ψηλά και τον έκανε πίστη και σήμερα τρώει τα εντόσθια αυτού του λαού και οδηγεί στο πουθενά. Οι οπαδοί του δεν μας θεωρούν εμάς Έλληνες, βρίσκουν ανόητες προφάσεις και παρερμηνεύουν σκόπιμα το γράμμα του Χριστιανικού νόμου, τις Γραφές κλπ, ακόμα δε, βρίζονται μεταξύ τους.

ΤΕΧΝΗ : Η Τέχνη είναι θείον δημιούργημα και οι πρόγονοί μας έλεγαν ότι μέσα από την Τέχνη ο κάθε άνθρωπος γίνεται περισσότερον άνθρωπος και η ψυχή ξεφεύγει από τις ανθρώπινες αδυναμίες και τα πάθη της. Έλεγαν επίσης ότι αν δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον με ωραία ακούσματα (μουσική) και εικόνες (ζωγραφική), η ψυχή μας θα γίνει και αυτή ωραία και θα παράγει και αυτή ωραίο έργο.
Αυτό ακριβώς το ωραίο περιβάλλον θέλουν να καταστρέψουν οι Νεοταξίτες, οι οποίοι γνωρίζουν πως ό,τι ωραίο υπάρχει γεννήθηκε στην εδώ, στην Ελλάδα, και εδώ θέλουν να τα καταστρέψουν όλα. Σε αντίθεση με την κλασσική Τέχνη, φτιάξανε τους Εξπρεσιονισμούς, του Ιμπρεσιονισμούς, σπάσανε την εξωτερική μορφή και το σχήμα και προβάλανε αυτήν την μορφή της μη – κλασικής ‘Τέχνης’/(καρικατούρας), με κάθε τρόπο. Ο σκοπός τους ήταν να καταστρέψουν την οπτική αίσθηση των λαών, να μην παίρνει η ψυχή όμορφα ακούσματα και θεάματα και να καταστραφεί ο κλασικισμός και να μην αναστηθεί ο Ελληνισμός.Δυστυχώς, δεν σώζονται έργα της αρχαίας Ελληνικής ζωγραφικής, γιατί δεν υπήρχαν καμβάδες τότε, αλλά βλέπουμε ότι ζωγραφίζαν τα αγάλματά τους (κόρες με μωβ και κόκκινα μαλλιά) και δεν υπήρχε αυτό το ‘θανατερό’ λευκό, που βλέπουμε σήμερα. Και όμως οι Νεοταξίτες δεν μας αφήνουν να τα πλησιάσουμε, γιατί έχουν εντολή ουδέποτε να αναστηθεί ο Ελληνισμός και το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα και «Οι ‘Ελληνες να μην γίνουν αυτοί που επέλεξε ο Θεός, τους ανθρώπους να εξανθρωπίζουν» (Περικλής Γιαννόπουλος).

Η γνώσις είναι δύναμις. Ο κατέχων την γνώσιν, πολεμά το κακόν σε όλες του τις μορφές, σε όλα του τα επίπεδα. Αυτός που πιστεύει στην ωραιότητα και στον κλασικισμό, όπως τον εξέφρασαν οι Έλληνες, πιστεύει στον Θεό, γιατί Αυτός έκανε τα πάντα όμορφα.

Οι άνθρωποι κατέστρεψαν τα πάντα και τώρα «θρηνούμε πάνω από το χυμένο γάλα». Με τις δικές μας ψήφους βγήκαν αυτοί που μας κυβερνάνε, και που είναι εναντίον μας, ενώ εμείς νομίζαμε ότι ήταν υπέρ μας. Από εδώ και εμπρός, πρέπει να μελετάμε προσεκτικά ότι μας συμβαίνει και να στεκόμαστε διστακτικοί μπροστά του. Θα βρισκόμαστε συνεχώς προ εκπλήξεων, αλλά κανένας δεν θα μπορεί να μας κοροϊδεύει.
Εδώ τελείωσε η ομιλία του κ. Α.Πετρόπουλου. Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό, όπου εκφράστηκαν απορίες, ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Επιμέλεια Κειμένου : ΘΩΜΑΪΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ


epirus-ellas.grΑν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΣΟΚ:Ποια ουσια που τρωμε καθημερινα ειναι ουσιαστικα ..ΠΛΑΣΤΙΚΟ;;

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΕ ΖΩΑ

Η Μυστική Τεχνολογία Δημιουργίας Σεισμών, Οι Θερμικές Σφαίρες Πλάσματος Και Το ''Τεχνητό'' Τσουνάμι Της Ιαπωνίας.

Και τα πετρέλαια «μαζί τα φάγαμε»;;; Το «πεδίο Levantine», οι Τράπεζες, οι Στουρνάρες και οι ... Πάγκαλοι!!!

Η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω για την εξασφάλιση της υγείας μας

Τα απόρθητα τείχη της Κωνσταντινούπολης κράτησαν για πάνω από 1000χρόνια. Ποιο ήταν το μυστικό;

ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ!! ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ρεθεμνιώτης Καλλιέργησε ένα δένδρο. φαινόμενο! (Παράγει από ντομάτες και μελιτζάνες μέχρι πιπεριές και πατάτες)

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ
Ολο το ντοκιματερ εδω..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..
πατηστε την εικονα

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει
πατηστε την εικονα

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!
Πατηστε την εικονα

Επιμήκη κρανία Cusco στο Περού μυστικά γυρίσματα - Βίντεο

Απιστευτο Ντοκιματερ δειτε τη τρωμε !!

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??
πατηστε την εικονα

Μήπως τρως κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο;

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος
πατηστε την εικονα

Πως φτιάχνονται πατατάκια, γαριδάκια & snack


Δεν παρακολουθείτε εσείς τηλεόραση η τηλεόραση σας παρακολουθεί

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;
Ποιά η χρήση του στους ανθρώπους; Όλα όσα πρέπει να μάθετε..

Δείτε τι παθαίνουν τα πνευμόνια απτό κάπνισμα. (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video)

Τι γνώριζαν οι γιατροί το 1934 για τον καρκίνο; Μήπως μας κρύβουν κάτι ; Αξίζει να το δεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!
πατηστε την εικονα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ  ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ
πατηστε εδω

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!
πατηστε την εικονα

ΔΕΙΤΕ: H λίστα εταιριών της Monsanto.

Ακουστικά Bluetooth; Ξανασκεφτείτε το!

H ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "DIGEA" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΘΟΡΙΟ 500.000% ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ IQ {ΒΙΝΤΕΟ}

Κυβερνούν τον κόσμο μόλις...147 εταιρείες!

TO ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ STANDFORD- ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ -- ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστική "προφητεία" για το σημερινό χάλι ΤΟΥ AΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..
ΔΕΙΤΕ Ποια προϊόντα τα περιέχουν. [Βίντεο]

Kαναδάς: "Μουσουλμανική η Ελλάδα κατά 50%! (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ;;;)

Digea-Γίνε και εσύ προβατορομπότ.Μπορείς

The Live” ("Ζουν Ανάμεσά μας") – Η ανατριχιαστικά ‘προφητική’ ταινία


Βρήκαν σκελετούς από περίεργα όντα! (video)

Απίστευτο!!! Θα μας ψεκάσουν για... λύσσα!!!

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)
Πατηστε Εδω

VIDEO: Ξεμείνατε από αναπτήρα; Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!!!! (Τρελό πείραμα)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:
ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ

Τι μας κρύβουν ? Παράξενα κρανία.

Τροφές που έχουν μηδενική θρεπτική αξία και υψηλό βαθμό τοξικότητας για το σώμα.

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Διέρρευσε το έγγραφο με τα τελικά μέτρα του 3ου Μνημονίου.!!

Η χρήση κινητών τηλεφώνων αυξάνει κατά 50% τους εγκεφαλικούς όγκους στα παιδιά

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Υποσυνείδητη διαφήμιση στην ταινία Lord of the rings - Μαντέψτε τι γράφει!

Πως διαβάζεται το Barcode;

Πώς η κάνναβη θεραπευει τον καρκίνο (βιντεο)


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1985

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ 1947 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

Πώς να ξεχωρίζετε τα ΦΥΣΙΚΑ και τα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ τρόφιμα και η αλήθεια για τα Οργανικά - Βιολογικά!

10+5 απλά αλλά θαυματουργά φυσικά καθαριστικά

" ΒΟΜΒΑ ": Επιχείρηση “Ομιχλοπαγίδα” η αποκάλυψή μας με το "έμβρυο" σε βουνό των Ιωαννίνων. !

Ομάδα αίματος και διατροφή

(ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ video ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ) Ο Τυφλός ψαράς..

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Στο Carrefour αγοράζουν το χρυσό όσων υποφέρουν!

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα
(video Που θα σας κάνει να κλάψετε)

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!
ΤΕΧΝΗΤΗ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

Tρομακτικές οι συμπτώσεις με το έτος 1843.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ; ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ…

«Εμφιαλωμένη Ζωή»: Η αλήθεια για την επιχείρηση νερού της Νεστλέ

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα
και απο την 1/6/2013 θα μας παίρνουν το συσκώτι, την καρδιά, τα νεφρά και ότι άλλο έχει ανάγκη το διεθνές εμπόριο μεταμοσχεύσεων

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ .

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)
Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται για το νερό

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ - ΣΟΚ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! "ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ"!

Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου


Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

Δεν είσαι παρά ένας αριθμός. Πάντα ήσουν ένας αριθμός

Παραβίαση της ιδιωτικής ζωής με τις νέες πιστωτικές κάρτες

Εγχειρίδιο επιβίωσης της SAS (ένα απ΄τα καλύτερα στον κόσμο)


Η Ελληνική εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη και πάει Καναδά (Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική...)

Codex Alimentarius: ΗΠΑ: Έλεγχος στην τροφή ακόμα και στους οικιακούς κήπους!

Δείτε τι τρώμε: Το σοκαριστικό «αθάνατο» burger των McDonald’s

Το ατμοσφαιρικό οπλικό σύστημα πλάσματος HAARP, οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) και ο έλεγχος του νου!!!

«Βόμβες» ενέργειας τα παντζάρια.

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής
για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών

ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Να που πάνε τα λεφτά...

Ζειά - Ζέα Για να μάθετε λίγα περί ΖΕΙΑΣ και του ρόλου του ΕΘΝΑΡΧΗ Νο 1! Το διατροφικό μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα
με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα

Τρώμε ακτινοβολημένα προϊόντα που ευθύνονται για καρκινογενέσεις

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες
βάζει φόρο σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!!!

Φτιάξτε μόνοι σας δραστικά, σπιτικά σιρόπια για το βήχα!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:


ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Ο ΦΟΒΟΣ ? …..μην τον φοβάσαι !!


Η εταιρεία L'Oreal είναι των μεγαλύτερη εταιρειών ομορφιάς στόν κόσμο, αλλά είναι και ο παγκόσμιος ηγέτης στην κακοποίηση των ζώων

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Τα «ματωμένα διαμάντια» της Αφρικής και οι «ματωμένοι υδρογονάνθρακες» της Ελλάδας !!! (Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μια Αφρικανική χώρα!!!)

Πως καθαρίζουμε τα νεφρά μας πάμφθηνα και αποτελεσματικά.

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
πατηστε την εικονα

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!
πατηστε την εικονα

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 1956 - 2012 .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την Blackwater για φύλαξη των πόλεων!

Γέροντας Παίσιος, τι είχε δει για τη χώρα μας;

Δειτε: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ.... ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ‼!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!
πατηστε την εικονα

ΟΙ 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αποκαλυπτικό! Ο Χαρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που ήξερε τα πάντα απο το 1952 !!!

Θέλετε καύσιμα; Καλλιεργήστε τα!


Ο θαυμαστός κόσμος των βοτάνων, όπλο ενάντια στις ασθένειες

Νόθευση των βασικών καλλιεργειών του πλανήτη

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;
ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ;

Ψεύτικο κρέας: To μυστικό του κρέατος - κόλλα!

Οι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Επιστημονικές ανακαλύψεις που έγιναν κατά λάθος

Memorize : Το 2027 πείτε αντίο στην Ελευθερία σας

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ;


Ἡ πρόπολη ἀναστέλλει τοὺς καρκινικοὺς ὄγκους.

Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ