χελας

Feature Top (Full Width)

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού Πρέβεζας: Από την αποδυνάμωση στο λουκέτο;

Στην ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, διαβάζουμε ότι το Κ.Υ. Θεσπρωτικού αποτελεί μία αποκεντρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας και ότι το Κ.Υ. Θεσπρωτικού, λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως και... μαζί με τα 8 Περιφερειακά Ιατρεία, εξυπηρετεί περίπου 15.000 πληθυσμό ευθύνης του, στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Θεσπρωτικού, Λούρου και Κοινότητας Κρανέας.


Αυτός ο ρόλος είχε ανατεθεί στο Κ.Υ. Θεσπρωτικού από τον καιρό της ίδρυσής του το 1985 και τον επιτέλεσε σωστά και με συνέπεια, στις δύο πρώτες δεκαετίες της λειτουργίας του, οπότε μάλιστα είχε χαρακτηριστεί, και ως πρότυπο Κ.Υ.
Εδώ όμως και πέντε περίπου χρόνια, με αποφάσεις των υπερκείμενων 
διοικητικών οργανισμών, έχει αρχίσει η σταδιακή αποδυνάμωσή του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με αποτέλεσμα σήμερα την πλημμελή λειτουργία του και κατά συνέπεια και την πλημμελή προσφορά υγειονομικών υπηρεσιών και πρωτοβάθμιας περίθαλψης στον κόσμο των 15.000 κατοίκων της περιοχής, που είναι ο πληθυσμός της ευθύνης του.


Ήδη από το 2008 ο, τότε Βουλευτής Πρέβεζας, Βαγγέλης Παπαχρήστος, είχε επισημάνει το πρόβλημα, που πήγαινε να δημιουργηθεί και είχε καταθέσει σχετική Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, στην οποία, μεταξύ άλλων ανέφερε:

''Το Κέντρο Υγείας του Δήμου Θεσπρωτικού Πρεβέζης, λειτουργεί από το 1985, και εξυπηρετεί, πέραν από τους 2500 χιλιάδες κατοίκους του Δήμου Θεσπρωτικού και τα οκτώ δημοτικά του διαμερίσματα, και κατοίκους από τους όμορους δήμους. Το ΚΥΘ ήταν για πολλά χρόνια πρότυπο ΚΥ σε μια ημιορεινή αγροτική περιοχή, όπως είναι αυτή του Θεσπρωτικού, και προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες περίθαλψης σε ανθρώπους του μόχθου, κατά το πλείστον αγρότες και κτηνοτρόφους.Το ΚΥΘ έχει περί τις 3500 επισκέψεις το μήνα στο παθολογικό τμήμα, στο οδοντιατρικό τμήμα και στα πλαίσια του προγράμματος προληπτικής ιατρικής οι επισκέψεις το 2007 ήταν 3247, οι μικροβιολογικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται ξεπερνούν τις 60. 000 το χρόνο και συνολικά οι επισκέψεις τις 55.000.

Τα τελευταία όμως χρόνια παρατηρείται μια συστηματική αποψίλωση του ΚΥΘ με αποσπάσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού του προσωπικού για ολική ή παράλληλη προσφορά υπηρεσιών σε άλλα ΚΥ, πράγμα το οποίο οδηγεί σε υπολειτουργία το ΚΥΘ και στη συστηματική αποδυνάμωσή του, η οποία, αν συνεχιστεί κατά τον ίδιο τρόπο, θα το οδηγήσει σε κλείσιμο.''.
Αλλά και ο τότε δήμαρχος, του πρώην δήμου Θεσπρωτικού, Χρήστος Αθανασίου, τον Απρίλη του 2008, σε επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας, επεσήμαινε:
''Σε έναν Δήμο που είναι απομακρυσμένος από το Νομαρχιακό Νοσοκομείο και δέχεται 55.000 άτομα το χρόνο και κάνει 61.000 μικροβιολογικές εξετάσεις, κυρίως σε ανθρώπους του μόχθου, αγρότες και κτηνοτρόφους, οι οποίοι δεν έχουν το χρόνο και την πολυτέλεια να κινηθούν προς το κέντρο του Νομού, σε απόσταση 40 χλμ. δεν το αποδυναμώνουμε, αλλά το στηρίζουμε. 

Ζητούμε:Εκτός των παραπάνω προβλημάτων, λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού, σας επισημαίνουμε ότι στις κτιριακές εγκαταστάσεις υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, καθ' ότι έχουν να επισκευαστούν από την έναρξη της λειτουργίας του.''
Στο φύλλο 2376 της 10ης Μαϊου 2013 στην Εβδομαδιαία Εφημερίδα ''Φωνή του Αγρότη'', που εκδίδεται στη Φιλιππιάδα φιλοξενείται εκτενές δημοσίευμα, που αφορά το Κ.Υ. Θεσπρωτικού.
Στο δημοσίευμα, μεταξύ άλλων, αναφέρονται και τα ακόλουθα:
''Με πρωτοβουλία του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Θεσπρωτικού έγινε συνέλευση στην Τ. Κ. Θεσπρωτικού, την Κυριακή 7-4-2013 με θέμα: «Αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Θεσπρωτικού» (αποσπάσεις, μετακινήσεις, μεταθέσεις προσωπικού κλπ).
Στο τέλος η συνέλευση συνέταξε ψήφισμα, το οποίο υπογράφεται από 12 τοπικούς Συλλόγους, το οποίο κατέθεσε προς το Δημοτικού Συμβούλιο του Δήμου Ζηρού.
Το ψήφισμα, μεταξύ άλλων αναφέρει:
Επιτροπή Αγώνα πρώην Δήμου Θεσπρωτικού και Κοινότητας Κρανέας με θέμα την αναβάθμιση και μη αποδυνάμωση του Κ.Υ. Θεσπρωτικού
Η υγεία είναι το βασικότερο αγαθό. Υποχρέωση κάθε κοινωνίας είναι να υπερασπίζεται και να προάγει αυτό το αγαθό για όλα τα μέλη της. Σήμερα αυτή η ανάγκη γίνεται πιο επιτακτική, καθώς λόγω των πολιτικών του μνημονίου τα εισοδήματα μειώνονται, μισθοί και συντάξεις περικόπτονται, ο αριθμός των ανέργων αυξάνει καθημερινά, και όλα αυτά έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων.

 Τις παρεχόμενες υπηρεσίες τις έχουμε πληρώσει πολλαπλάσια μέσα από τους έμμεσους και άμεσους φόρους που έχουμε καταβάλει και καταβάλλουμε.
Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των πρώην Δήμων Θεσπρωτικού, Λούρου και της Κοινότητας Κρανέας, του πρώην Δήμου Δερβιζιάνων και αρκετών κοινοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Ζηρού εξυπηρετούνται από το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού.

Το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού εξυπηρετεί τους κατοίκους μιας τεράστιας περιοχής από τις πιο φτωχές της Ευρώπης με μεγάλες αποστάσεις από τα αστικά κέντρα και αραιή-προβληματική συγκοινωνία. 

Ταυτόχρονα η καλή στελέχωσή του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με την πρωτοβάθμια φροντίδα ιατρικής περίθαλψης συμβάλλει, εκτός από την πρόληψη της αποκατάστασης της υγείας των συμπολιτών μας, και στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων Άρτας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων.
Και ενώ θα έπρεπε να αναβαθμιστεί το Κ.Υ.Θ. με τον διορισμό ενός γενικού γιατρού, ενός καρδιολόγου και την μετάκληση ενός ψυχιάτρου, όπως γίνονταν παλιότερα, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό συρρικνώνεται με μετακινήσεις του υπάρχοντος προσωπικού στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στα άλλα Κέντρα Υγείας του νομού. 

Έτσι σε καθημερινή βάση υπάρχει μόνο ένας γιατρός και μετά την υποτίθεται, προσωρινή μετακίνηση της παιδιάτρου, τα παιδιά παραμένουν ανεμβολίαστα και οι γονείς τους θα πρέπει να διανύουν τεράστιες αποστάσεις για να τα περιθάλψουν.


Γι' αυτό και συγκεντρωθήκαμε σήμερα, 7 Απριλίου, στην αίθουσα συνελεύσεων του πρώην Δημαρχείου Θεσπρωτικού, οι κάτοικοι και όλοι οι Φορείς του πρώην Δήμου Θεσπρωτικού κι αποφασίσαμε να ζητήσουμε από την 6η Δ.Υ.Π.Ε. και το Υπουργείο Υγείας να επιστρέψει η παιδίατρος και να σταματήσει άμεσα η μετακίνηση των γιατρών που ανήκουν στο Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού. 

Αυτό μπορεί να γίνει με την στελέχωση του αναγκαίου εξειδικευμένου προσωπικού των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας της περιοχής και όχι με τις εμβαλωματικές λύσεις των αποσπάσεων και κάλυψης των εφημεριών με προσωπικό των Κέντρων Υγείας.


Αν δεν ληφθούν αυτά τα μέτρα, μετά την αγορά φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και υπηρεσιών Υγείας από τους ασθενείς, μετά την περικοπή των ασθενοφόρων τις Κυριακές, απογευματινές βάρδιες και αργίες, μετά την υποβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας που παρέχονται από τα Κέντρα Υγείας, δεν απομένει παρά η καταφυγή στους κομπογιανίτες και τις συνταγές της γιαγιάς.


Επειδή, κύριε υπουργέ και κύριοι υπεύθυνοι των Φορέων Υγείας, αρνούμαστε να γυρίσουμε στις συνθήκες, που ζούσε ο κόσμος πριν από δυο αιώνες, απαιτούμε την άμεση επιστροφή της παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας και την απαγόρευση της μετακίνησης του υπάρχοντος ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Διαφορετικά σας υποσχόμαστε μία κινητοποίηση από εκείνη που έγινε το 1983 για την ίδρυση του Κέντρου Υγείας. Με τιμή, Οι Πρόεδροι των Φορέων''


Τη δεινή θέση, στην οποία έχει περιέλθει το Κ.Υ. Θεσπρωτικού είχαμε τη δυσάρεστη ευκαιρία να δοκιμάσουμε και τη δυσάρεστη εμπειρία να υποστούμε αυτοπροσώπως, όταν, την Πέμπτη 9 Μαϊου 2013, προσήλθαμε, περί την 10η πρωινή για αναγραφή των τακτικών μας φαρμάκων. Στους χώρους υποδοχής του Κέντρου δεκάδες επισκέπτες, άλλοι για ιατρικές εξετάσεις και άλλοι για την τακτική αναγραφή φαρμάκων.
Πρωινή βάρδια μία παθολόγος γιατρός και μία αγροτική γιατρός, με την ευθύνη να εξετάσουν όλον αυτόν τον κόσμο και να αναγράψουν τα φάρμακά του.
Μετά τις 1 η ώρα το μεσημέρι, αποχώρησε η παθολόγος και παρέμεινε να εξετάζει και να αναγράφει φάρμακα μόνη η αγροτική ιατρός.

Κατά τις 2 η ώρα, που ήρθε η σειρά μου, η αγροτική γιατρός, μόλις και μετά βίας, στεκόταν όρθια. Σηκωνόταν να εξετάζει, επέστρεφε να αναγράφει φάρμακα, με κούραση και με ευθύνη, κι αυτό θα γινόταν συνέχεια με τους επόμενους ασθενείς και επισκέπτες.
Αυτό, Αξιότιμοι κύριοι της κάθε Εξουσίας, δεν λέγεται υγειονομική περίθαλψη Ελλήνων πολιτών, αλλά εξοντωτική ταλαιπωρία όλων : πολιτών, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Σε ποια όρια φτώχειας και βασανιστικής καταισχύνης σκοπεύετε να οδηγήσετε τους Έλληνες πολίτες;
Και κάτι ακόμα: Είναι τόσο δύσκολο, οι επισκέπτες του Κ.Υ., είτε για εξέταση, είτε για αναγραφή φαρμάκων, να εφοδιάζονται με αριθμό, ώστε να μην συμβαίνουν τα γνωστά παρατράγουδα, ως προς τη σειρά προτεραιότητας ;epiruscornerΑν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΣΟΚ:Ποια ουσια που τρωμε καθημερινα ειναι ουσιαστικα ..ΠΛΑΣΤΙΚΟ;;

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΕ ΖΩΑ

Η Μυστική Τεχνολογία Δημιουργίας Σεισμών, Οι Θερμικές Σφαίρες Πλάσματος Και Το ''Τεχνητό'' Τσουνάμι Της Ιαπωνίας.

Και τα πετρέλαια «μαζί τα φάγαμε»;;; Το «πεδίο Levantine», οι Τράπεζες, οι Στουρνάρες και οι ... Πάγκαλοι!!!

Η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω για την εξασφάλιση της υγείας μας

Τα απόρθητα τείχη της Κωνσταντινούπολης κράτησαν για πάνω από 1000χρόνια. Ποιο ήταν το μυστικό;

ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ!! ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ρεθεμνιώτης Καλλιέργησε ένα δένδρο. φαινόμενο! (Παράγει από ντομάτες και μελιτζάνες μέχρι πιπεριές και πατάτες)

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ
Ολο το ντοκιματερ εδω..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..
πατηστε την εικονα

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει
πατηστε την εικονα

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!
Πατηστε την εικονα

Επιμήκη κρανία Cusco στο Περού μυστικά γυρίσματα - Βίντεο

Απιστευτο Ντοκιματερ δειτε τη τρωμε !!

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??
πατηστε την εικονα

Μήπως τρως κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο;

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος
πατηστε την εικονα

Πως φτιάχνονται πατατάκια, γαριδάκια & snack


Δεν παρακολουθείτε εσείς τηλεόραση η τηλεόραση σας παρακολουθεί

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;
Ποιά η χρήση του στους ανθρώπους; Όλα όσα πρέπει να μάθετε..

Δείτε τι παθαίνουν τα πνευμόνια απτό κάπνισμα. (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video)

Τι γνώριζαν οι γιατροί το 1934 για τον καρκίνο; Μήπως μας κρύβουν κάτι ; Αξίζει να το δεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!
πατηστε την εικονα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ  ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ
πατηστε εδω

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!
πατηστε την εικονα

ΔΕΙΤΕ: H λίστα εταιριών της Monsanto.

Ακουστικά Bluetooth; Ξανασκεφτείτε το!

H ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "DIGEA" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΘΟΡΙΟ 500.000% ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ IQ {ΒΙΝΤΕΟ}

Κυβερνούν τον κόσμο μόλις...147 εταιρείες!

TO ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ STANDFORD- ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ -- ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστική "προφητεία" για το σημερινό χάλι ΤΟΥ AΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..
ΔΕΙΤΕ Ποια προϊόντα τα περιέχουν. [Βίντεο]

Kαναδάς: "Μουσουλμανική η Ελλάδα κατά 50%! (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ;;;)

Digea-Γίνε και εσύ προβατορομπότ.Μπορείς

The Live” ("Ζουν Ανάμεσά μας") – Η ανατριχιαστικά ‘προφητική’ ταινία


Βρήκαν σκελετούς από περίεργα όντα! (video)

Απίστευτο!!! Θα μας ψεκάσουν για... λύσσα!!!

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)
Πατηστε Εδω

VIDEO: Ξεμείνατε από αναπτήρα; Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!!!! (Τρελό πείραμα)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:
ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ

Τι μας κρύβουν ? Παράξενα κρανία.

Τροφές που έχουν μηδενική θρεπτική αξία και υψηλό βαθμό τοξικότητας για το σώμα.

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Διέρρευσε το έγγραφο με τα τελικά μέτρα του 3ου Μνημονίου.!!

Η χρήση κινητών τηλεφώνων αυξάνει κατά 50% τους εγκεφαλικούς όγκους στα παιδιά

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Υποσυνείδητη διαφήμιση στην ταινία Lord of the rings - Μαντέψτε τι γράφει!

Πως διαβάζεται το Barcode;

Πώς η κάνναβη θεραπευει τον καρκίνο (βιντεο)


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1985

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ 1947 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

Πώς να ξεχωρίζετε τα ΦΥΣΙΚΑ και τα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ τρόφιμα και η αλήθεια για τα Οργανικά - Βιολογικά!

10+5 απλά αλλά θαυματουργά φυσικά καθαριστικά

" ΒΟΜΒΑ ": Επιχείρηση “Ομιχλοπαγίδα” η αποκάλυψή μας με το "έμβρυο" σε βουνό των Ιωαννίνων. !

Ομάδα αίματος και διατροφή

(ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ video ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ) Ο Τυφλός ψαράς..

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Στο Carrefour αγοράζουν το χρυσό όσων υποφέρουν!

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα
(video Που θα σας κάνει να κλάψετε)

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!
ΤΕΧΝΗΤΗ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

Tρομακτικές οι συμπτώσεις με το έτος 1843.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ; ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ…

«Εμφιαλωμένη Ζωή»: Η αλήθεια για την επιχείρηση νερού της Νεστλέ

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα
και απο την 1/6/2013 θα μας παίρνουν το συσκώτι, την καρδιά, τα νεφρά και ότι άλλο έχει ανάγκη το διεθνές εμπόριο μεταμοσχεύσεων

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ .

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)
Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται για το νερό

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ - ΣΟΚ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! "ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ"!

Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου


Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

Δεν είσαι παρά ένας αριθμός. Πάντα ήσουν ένας αριθμός

Παραβίαση της ιδιωτικής ζωής με τις νέες πιστωτικές κάρτες

Εγχειρίδιο επιβίωσης της SAS (ένα απ΄τα καλύτερα στον κόσμο)


Η Ελληνική εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη και πάει Καναδά (Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική...)

Codex Alimentarius: ΗΠΑ: Έλεγχος στην τροφή ακόμα και στους οικιακούς κήπους!

Δείτε τι τρώμε: Το σοκαριστικό «αθάνατο» burger των McDonald’s

Το ατμοσφαιρικό οπλικό σύστημα πλάσματος HAARP, οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) και ο έλεγχος του νου!!!

«Βόμβες» ενέργειας τα παντζάρια.

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής
για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών

ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Να που πάνε τα λεφτά...

Ζειά - Ζέα Για να μάθετε λίγα περί ΖΕΙΑΣ και του ρόλου του ΕΘΝΑΡΧΗ Νο 1! Το διατροφικό μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα
με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα

Τρώμε ακτινοβολημένα προϊόντα που ευθύνονται για καρκινογενέσεις

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες
βάζει φόρο σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!!!

Φτιάξτε μόνοι σας δραστικά, σπιτικά σιρόπια για το βήχα!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:


ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Ο ΦΟΒΟΣ ? …..μην τον φοβάσαι !!


Η εταιρεία L'Oreal είναι των μεγαλύτερη εταιρειών ομορφιάς στόν κόσμο, αλλά είναι και ο παγκόσμιος ηγέτης στην κακοποίηση των ζώων

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Τα «ματωμένα διαμάντια» της Αφρικής και οι «ματωμένοι υδρογονάνθρακες» της Ελλάδας !!! (Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μια Αφρικανική χώρα!!!)

Πως καθαρίζουμε τα νεφρά μας πάμφθηνα και αποτελεσματικά.

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
πατηστε την εικονα

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!
πατηστε την εικονα

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 1956 - 2012 .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την Blackwater για φύλαξη των πόλεων!

Γέροντας Παίσιος, τι είχε δει για τη χώρα μας;

Δειτε: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ.... ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ‼!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!
πατηστε την εικονα

ΟΙ 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αποκαλυπτικό! Ο Χαρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που ήξερε τα πάντα απο το 1952 !!!

Θέλετε καύσιμα; Καλλιεργήστε τα!


Ο θαυμαστός κόσμος των βοτάνων, όπλο ενάντια στις ασθένειες

Νόθευση των βασικών καλλιεργειών του πλανήτη

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;
ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ;

Ψεύτικο κρέας: To μυστικό του κρέατος - κόλλα!

Οι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Επιστημονικές ανακαλύψεις που έγιναν κατά λάθος

Memorize : Το 2027 πείτε αντίο στην Ελευθερία σας

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ;


Ἡ πρόπολη ἀναστέλλει τοὺς καρκινικοὺς ὄγκους.

Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ