χελας

Feature Top (Full Width)

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Αντιπρόεδρος της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ Γ. Βιτάλης: «Δεν είμαστε τράπεζα, αλλά ιδιωτική εταιρεία»

Την ρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση, ότι η εταιρεία θα τηρήσει με απόλυτη ευλάβεια την αρχική της δέσμευση, περί διατήρησης της ζώνης γάλακτος στην Ήπειρο και ανάπτυξης της εταιρείας, παρείχε σε συνέντευξή του στο ITV και την «Ε», ο αντιπρόεδρος της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ Γ. Βιτάλης. 


Οι νέοι ιδιοκτήτες της γαλακτοβιομηχανίας κάθε άλλο παρά τη θερινή ραστώνη καλούνται να διαχειριστούν, καθώς τα προβλήματα είναι πολλά και το τελευταίο τρίμηνο γίνονται αποδέκτες της έντονης κριτικής των κτηνοτρόφων για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, αλλά εσχάτως και της πολιτικής πίεσης από τοπικούς παράγοντες, να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. 

Ο κ. Βιτάλης στη συνέντευξή που παραχώρησε, μίλησε για όλους και για όλα, τονίζοντας με έμφαση, ότι και η εταιρεία που λειτουργεί με τους όρους της αγοράς, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας, λόγω της μειωμένης κατανάλωσης στην εγχώρια αγορά και αυτός είναι ο βασικός λόγος των καθυστερήσεων στην πληρωμή των παραγωγών. 

Πρόσθεσε όμως, ότι όπως όλοι μαζί βιώνουν τα προβλήματα της κρίσης, με τον ίδιο τρόπο, ενωμένοι δηλαδή με τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς, θα βρουν διέξοδο από αυτήν. Επί του παρόντος και σχετικά με τις καθυστερήσεις πληρωμών ο κ. Βιτάλης σημείωσε, ότι η εταιρεία κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία κατάσταση που δεν είχε προβλεφθεί από κανέναν και αυτή ήταν η μείωση της εγχώριας κατανάλωσης σε συνδυασμό με τα εμπόδια που προβάλλει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, στην εξυπηρέτηση της εταιρείας με ρευστό. 

Οι πληρωμές και οι προκαταβολές 
Από την άλλη όμως, τόνισε, ότι η ΔΩΔΩΝΗ είναι μία ιδιωτική εταιρεία και όχι μία τράπεζα, όπως ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια η ΑΤΕ που όποτε προέκυπτε πρόβλημα ρευστότητας, έβγαζε χρήματα από τα κεφάλαιά της. 

«Κάποιοι περιμένουν ακόμη και σήμερα να γυρίσει η ΔΩΔΩΝΗ στην εποχή των δεινοσαύρων. Η ΔΩΔΩΝΗ όμως είναι μία ιδιωτική εταιρεία και δεν είναι τράπεζα, επομένως δεν έχει την άνεση να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να δώσει εντολή για να υπογραφεί ένα έμβασμα και να πληρωθούν οι κτηνοτρόφοι», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει πως εκτός των άλλων στη σημερινή συγκυρία οφείλουν και οι κτηνοτρόφοι να αλλάξουν νοοτροπία. 

«Η υποχρέωση της εταιρείας να πληρώνει στο μήνα δεν προβλέπεται στο καταστατικό της, αλλά είναι μία εθιμοτυπική υποχρέωση, την οποία οφείλουμε κι εμείς να τηρήσουμε. Το περιβάλλον όμως δεν είναι το ίδιο. 

Δεν οφείλουμε σε ΙΚΑ, στην Εφορία, οι 400 εργαζόμενοι πληρώνονται στην ώρα τους, αλλά η δυστοκία των τραπεζών, μάς προκαλεί πρόβλημα στις πληρωμές των κτηνοτρόφων. 

Το ίδιο κοπιάζουμε κι εμείς, όπως και αυτοί. Δε γίνεται όμως, οι κτηνοτρόφοι των Ιωαννίνων να είναι η εξαίρεση στην αγορά και να πληρώνονται με 1,05 και τα χρήματα σε δύο μήνες. Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία στην Ελλάδα με καλύτερο τρόπο πληρωμής από τη ΔΩΔΩΝΗ. 

Έχουν και τις προκαταβολές που πολύ πιθανό να δοθούν σύντομα και αυτές. Κατανοούμε τα προβλήματα των κτηνοτρόφων, ότι έχουν αυξηθεί τα έξοδά τους, ότι δυσκολεύονται να αγοράσουν ζωοτροφές, αλλά και η ΔΩΔΩΝΗ έχει το μεγαλύτερο κόστος συλλογής του γάλακτος από κάθε άλλη εταιρεία. 

Γνωρίζουμε, όμως ότι έχουμε το πιο ποιοτικό προϊόν και αυτό δεν θέλουμε να το αλλάξουμε. Να μην ανησυχούν οι κτηνοτρόφοι, ότι δε θα πάρουν τα χρήματά τους. 

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην εταιρεία να αποκτήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο ανταγωνισμός. Αυτή τη στιγμή, οι Ηπειρώτες κτηνοτρόφοι είναι οι τυχεροί του κλάδου στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Βιτάλης. 

Οι πολιτικές πιέσεις 
Σε πολύ πιο αιχμηρό τόνο, ο κ. Βιτάλης μίλησε για τις πολιτικές πιέσεις που ασκούνται προς την εταιρεία είτε με ερωτήσεις στη Βουλή είτε με δημόσιες τοποθετήσεις παραγόντων σε τοπικό επίπεδο. «Εάν αυτοί οι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν, ότι δεν είμαστε τράπεζα, αλλά ιδιωτική εταιρεία, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. 

Εμείς κάνουμε το κουμάντο στην εταιρεία και όχι άλλοι. 
Οι κτηνοτρόφοι είναι μία δεξαμενή περίπου 40.000 ψήφων στην Ήπειρο, την οποία χρησιμοποιούν οι πολιτικοί για να τους πείσουν, ότι πρέπει να είναι δυσαρεστημένοι που εισπράττουν τα χρήματά τους σε 2 1/2 μήνες. Συναντήθηκα με τον κ. Κωτσαντή του ΚΚΕ πριν από λίγες ημέρες και ήταν το μοναδικό κόμμα που ζήτησε ενημέρωση, μετά τη Ν.Δ στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της στα Ιωάννινα. 

Να πέσουν οι τόνοι από τους πολιτικούς και να μη ρωτάνε τη Βουλή για τη ΔΩΔΩΝΗ, για μία ιδιωτική εταιρεία. Ας έρθουν να ρωτήσουν εμάς. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή και όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος. Να μας αφήσουν όμως, να κάνουμε τη δουλειά μας». 

Αύξηση στις εξαγωγές 
Τουλάχιστον η ΔΩΔΩΝΗ σύμφωνα με τον κ. Βιτάλη στέκεται ακόμη όρθια χάρη στο υψηλό εξαγωγικό της επίπεδο, που παρουσιάζει μία αναπτυσσόμενη δυναμική. «Έχουμε ρίξει το βάρος εκεί και καλύπτουμε μεγάλο μέρος των απωλειών σε εγχώριο επίπεδο. 

Δεν είναι εύκολο να ανοίξεις μία ξένη αγορά, αλλά πηγαίνουμε πολύ καλά. Προσπαθούμε να ανοίξουμε τη Σαουδική Αραβία, ανοίξαμε μετά από πολλές προσπάθειες την Ολλανδία, η Γερμανία και ειδικά η Αυστραλία πηγαίνουν πολύ καλά, ο πρόεδρος κ. Ο’ Νηλ έκανε ένα ταξίδι στις ΗΠΑ, για να βελτιώσουμε την εκεί παρουσία μας, ενώ έχουμε ήδη ετοιμάσει το δίκτυο στη Ρωσία». 

Η αλλαγή νοοτροπίας 
Ο αντιπρόεδρος της ΔΩΔΩΝΗ αναφέρθηκε στην ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας όλων όσοι εργάζονται ή συνεργάζονται με την εταιρεία. «Οι εργαζόμενοι είχαν μάθει να δουλεύουν με τα πρότυπα του δημοσίου. Προσπαθούμε να τους μεταλλάξουμε, γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικό δυναμικό. 

Μέχρι σήμερα, παρότι μας κατηγορούν κάναμε τρεις απολύσεις και 15 προσλήψεις και θα προσλάβουμε κι άλλους εργαζόμενους», τόνισε. 

Το κόστος και οι τιμές 
Ο κ. Βιτάλης ρωτήθηκε για το εάν η εταιρεία σκέφτεται να συμπιέσει τις τιμές προς τα κάτω ή να διακόψει την συνεργασία της με παραγωγούς. «Οι φήμες για διακοπή της συνεργασίας μας με κτηνοτρόφους δεν ισχύουν. 

Εμείς κάνουμε συζητήσεις για να αυξήσουμε τον κτηνοτροφικό πληθυσμό και τους συνεργάτες μας στην Ήπειρο. Συνεχίζουμε, όπως το έκανε πάντα η εταιρεία, να παίρνουμε το γάλα από τον παππού και τη γιαγιά, που μας δίνει 4 λίτρα την ημέρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θα μπορούσαμε να μειώσουμε την τιμή ή το κόστος συλλογής και να πληρώνουμε τους κτηνοτρόφους στην ώρα τους. 

Η ΔΩΔΩΝΗ όμως ασκεί κοινωνική πολιτική στην Ήπειρο και η εταιρεία αντιλαμβάνεται τον εθνικό της ρόλο. Δε διανοούμεθα να χαλάσουμε τον ιστό των 50 ετών. Είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι η ΔΩΔΩΝΗ και αυτό που προσπαθούμε, είναι να το αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». 

Τα ίδια κεφάλαια και οι ζωοτροφές 
Τέλος, ο κ. Βιτάλης ρωτήθηκε γιατί αφού υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας, η εταιρεία δε χρησιμοποιεί τα ίδια κεφάλαια, που ο κ. Ο’ Νηλ είχε δεσμευτεί εξαρχής, ότι θα επενδυθούν. 

Ο κ. Βιτάλης διευκρίνισε, ότι η αναφορά περί ιδίων κεφαλαίων αφορούσε στην εξαγορά της εταιρείας, που έγινε με αυτόν τον τρόπο και όχι με δανεισμό. Δεν απέκλεισε όμως την προοπτική αύξησης του ΜΚ της εταιρείας με ίδια κεφάλαια. «Αυτό όμως θα σημάνει τη μείωση του ποσοστού των μετοχών των άλλων μετόχων της εταιρείας. 

Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα, γιατί επηρεάζει τους μικρομετόχους και αυτό δεν είναι στις προθέσεις μας. Μπορεί όμως στο μέλλον να το κάνουμε», σημείωσε, ενώ για την προοπτική καθετοποίησης της παραγωγής μέσω μίας βοήθειας που θα μπορεί να δίνεται στους παραγωγούς με τις ζωοτροφές υποστήριξε, ότι είναι θέμα που ενδιαφέρει πολύ την εταιρεία, η οποία αναζητά και συνεργάτες στην τοπική αγορά αλλά και τρόπο εισαγωγής ζωοτροφών από άλλες χώρες.

 «Μας ενδιαφέρει πολύ να πληρώνουμε εμείς τις ζωοτροφές των κτηνοτρόφων, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο», σημείωσε. 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ απο την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


ΣΟΚ:Ποια ουσια που τρωμε καθημερινα ειναι ουσιαστικα ..ΠΛΑΣΤΙΚΟ;;

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΕ ΖΩΑ

Η Μυστική Τεχνολογία Δημιουργίας Σεισμών, Οι Θερμικές Σφαίρες Πλάσματος Και Το ''Τεχνητό'' Τσουνάμι Της Ιαπωνίας.

Και τα πετρέλαια «μαζί τα φάγαμε»;;; Το «πεδίο Levantine», οι Τράπεζες, οι Στουρνάρες και οι ... Πάγκαλοι!!!

Η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω για την εξασφάλιση της υγείας μας

Τα απόρθητα τείχη της Κωνσταντινούπολης κράτησαν για πάνω από 1000χρόνια. Ποιο ήταν το μυστικό;

ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ!! ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ρεθεμνιώτης Καλλιέργησε ένα δένδρο. φαινόμενο! (Παράγει από ντομάτες και μελιτζάνες μέχρι πιπεριές και πατάτες)

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ
Ολο το ντοκιματερ εδω..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ..
πατηστε την εικονα

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει

Θεραπεία μέσω της επανασύνδεσης με τη Γη. Γείωση, άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει
πατηστε την εικονα

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!

10 αηδιαστικά συστατικά που υπάρχουν μέσα στα καλλυντικά!
Πατηστε την εικονα

Επιμήκη κρανία Cusco στο Περού μυστικά γυρίσματα - Βίντεο

Απιστευτο Ντοκιματερ δειτε τη τρωμε !!

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??

Ποτε ανακαλυφθηκε η τηλεοραση ? και Ποιος την εφεύρε ??
πατηστε την εικονα

Μήπως τρως κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο;

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος

Αφιέρωμα: Ομάδα αίματος, η σημασία της και διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος
πατηστε την εικονα

Πως φτιάχνονται πατατάκια, γαριδάκια & snack


Δεν παρακολουθείτε εσείς τηλεόραση η τηλεόραση σας παρακολουθεί

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;

CHIP RFID (Τσιπ) Έχετε αναρωτηθεί ποτέ,πως λειτουργεί;Τι ενέργεια χρησιμοποιεί κι πως την λαμβάνει;
Ποιά η χρήση του στους ανθρώπους; Όλα όσα πρέπει να μάθετε..

Δείτε τι παθαίνουν τα πνευμόνια απτό κάπνισμα. (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video)

Τι γνώριζαν οι γιατροί το 1934 για τον καρκίνο; Μήπως μας κρύβουν κάτι ; Αξίζει να το δεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! VIDEO!
πατηστε την εικονα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ  ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΥΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ
πατηστε εδω

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα. (Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!
πατηστε την εικονα

ΔΕΙΤΕ: H λίστα εταιριών της Monsanto.

Ακουστικά Bluetooth; Ξανασκεφτείτε το!

H ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "DIGEA" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΘΟΡΙΟ 500.000% ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ IQ {ΒΙΝΤΕΟ}

Κυβερνούν τον κόσμο μόλις...147 εταιρείες!

TO ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ STANDFORD- ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ -- ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστική "προφητεία" για το σημερινό χάλι ΤΟΥ AΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..

Τρώμε ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα, κύτταρα αρουραίων..
ΔΕΙΤΕ Ποια προϊόντα τα περιέχουν. [Βίντεο]

Kαναδάς: "Μουσουλμανική η Ελλάδα κατά 50%! (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ;;;)

Digea-Γίνε και εσύ προβατορομπότ.Μπορείς

The Live” ("Ζουν Ανάμεσά μας") – Η ανατριχιαστικά ‘προφητική’ ταινία


Βρήκαν σκελετούς από περίεργα όντα! (video)

Απίστευτο!!! Θα μας ψεκάσουν για... λύσσα!!!

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή ! (Μελετήστε το κοινοποιήστε)
Πατηστε Εδω

VIDEO: Ξεμείνατε από αναπτήρα; Μία πατάτα θα σας… ανάψει φωτιές!!!! (Τρελό πείραμα)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:
ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ

Τι μας κρύβουν ? Παράξενα κρανία.

Τροφές που έχουν μηδενική θρεπτική αξία και υψηλό βαθμό τοξικότητας για το σώμα.

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Διέρρευσε το έγγραφο με τα τελικά μέτρα του 3ου Μνημονίου.!!

Η χρήση κινητών τηλεφώνων αυξάνει κατά 50% τους εγκεφαλικούς όγκους στα παιδιά

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ

Υποσυνείδητη διαφήμιση στην ταινία Lord of the rings - Μαντέψτε τι γράφει!

Πως διαβάζεται το Barcode;

Πώς η κάνναβη θεραπευει τον καρκίνο (βιντεο)


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1985

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ 1947 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

Πώς να ξεχωρίζετε τα ΦΥΣΙΚΑ και τα ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ τρόφιμα και η αλήθεια για τα Οργανικά - Βιολογικά!

10+5 απλά αλλά θαυματουργά φυσικά καθαριστικά

" ΒΟΜΒΑ ": Επιχείρηση “Ομιχλοπαγίδα” η αποκάλυψή μας με το "έμβρυο" σε βουνό των Ιωαννίνων. !

Ομάδα αίματος και διατροφή

(ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ video ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ) Ο Τυφλός ψαράς..

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Στο Carrefour αγοράζουν το χρυσό όσων υποφέρουν!

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα

Απίστευτο!!! Μαθήματα ζωής από έναν μικροσκοπικό γίγαντα
(video Που θα σας κάνει να κλάψετε)

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΣΩΣΤΑ?... ΛΑΘΟΣ!!!
ΤΕΧΝΗΤΗ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

Tρομακτικές οι συμπτώσεις με το έτος 1843.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ; ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ…

«Εμφιαλωμένη Ζωή»: Η αλήθεια για την επιχείρηση νερού της Νεστλέ

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα

Απο 1/1/2013 θα μας αρπάξουν ακόμα και την μπουκιά απο το στόμα
και απο την 1/6/2013 θα μας παίρνουν το συσκώτι, την καρδιά, τα νεφρά και ότι άλλο έχει ανάγκη το διεθνές εμπόριο μεταμοσχεύσεων

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής

Αποτοξίνωση και καθαρισμός συκωτιού και χολής
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΑΤΟΜΑ .

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)

Blue Gold World Water Wars (Ντοκιμαντέρ)
Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται για το νερό

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ - ΣΟΚ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! "ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ"!

Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου


Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

Δεν είσαι παρά ένας αριθμός. Πάντα ήσουν ένας αριθμός

Παραβίαση της ιδιωτικής ζωής με τις νέες πιστωτικές κάρτες

Εγχειρίδιο επιβίωσης της SAS (ένα απ΄τα καλύτερα στον κόσμο)


Η Ελληνική εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη και πάει Καναδά (Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία και να λέμε ότι η τεχνολογία είναι τουρκική...)

Codex Alimentarius: ΗΠΑ: Έλεγχος στην τροφή ακόμα και στους οικιακούς κήπους!

Δείτε τι τρώμε: Το σοκαριστικό «αθάνατο» burger των McDonald’s

Το ατμοσφαιρικό οπλικό σύστημα πλάσματος HAARP, οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) και ο έλεγχος του νου!!!

«Βόμβες» ενέργειας τα παντζάρια.

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής
για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών

ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Να που πάνε τα λεφτά...

Ζειά - Ζέα Για να μάθετε λίγα περί ΖΕΙΑΣ και του ρόλου του ΕΘΝΑΡΧΗ Νο 1! Το διατροφικό μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λεμόνια … Αργεντινής που είναι ψεκασμένα
με την τοξική ουσία "tiabendazole" που προκαλεί ηπατικά προβλήματα

Τρώμε ακτινοβολημένα προϊόντα που ευθύνονται για καρκινογενέσεις

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες

Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες
βάζει φόρο σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!!!

Φτιάξτε μόνοι σας δραστικά, σπιτικά σιρόπια για το βήχα!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:


ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Ο ΦΟΒΟΣ ? …..μην τον φοβάσαι !!


Η εταιρεία L'Oreal είναι των μεγαλύτερη εταιρειών ομορφιάς στόν κόσμο, αλλά είναι και ο παγκόσμιος ηγέτης στην κακοποίηση των ζώων

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Τα «ματωμένα διαμάντια» της Αφρικής και οι «ματωμένοι υδρογονάνθρακες» της Ελλάδας !!! (Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μια Αφρικανική χώρα!!!)

Πως καθαρίζουμε τα νεφρά μας πάμφθηνα και αποτελεσματικά.

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

KAΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
πατηστε την εικονα

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ! ΤΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!
πατηστε την εικονα

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 1956 - 2012 .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Η κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την Blackwater για φύλαξη των πόλεων!

Γέροντας Παίσιος, τι είχε δει για τη χώρα μας;

Δειτε: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ.... ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ‼!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!

Ουσία σε σαμπουάν και καλλυντικά, μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα. Όλη η λίστα των προιόντων!
πατηστε την εικονα

ΟΙ 10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αποκαλυπτικό! Ο Χαρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που ήξερε τα πάντα απο το 1952 !!!

Θέλετε καύσιμα; Καλλιεργήστε τα!


Ο θαυμαστός κόσμος των βοτάνων, όπλο ενάντια στις ασθένειες

Νόθευση των βασικών καλλιεργειών του πλανήτη

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ;
ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ;

Ψεύτικο κρέας: To μυστικό του κρέατος - κόλλα!

Οι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Επιστημονικές ανακαλύψεις που έγιναν κατά λάθος

Memorize : Το 2027 πείτε αντίο στην Ελευθερία σας

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ;


Ἡ πρόπολη ἀναστέλλει τοὺς καρκινικοὺς ὄγκους.

Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ